03. 10. 2019 - 12:56
POTRESNA PRIČA JEDNOG OD KLJUČNIH IGRAČA BAYERNA: "Ne znam da...
907
Shares
POTRESNA PRIČA JEDNOG OD KLJUČNIH IGRAČA BAYERNA:

POTRESNA PRIČA JEDNOG OD KLJUČNIH IGRAČA BAYERNA: "Ne znam da li je živ i gdje je..."

03. 10. 2019 - 12:56
0
Shares

Branič njemačkog giganta Bayerna, Francuz Lucas Hernandez otkrio je priču vezanu uz svog oca Jeana Francoisa, zvijezda bavarskog velikana ne zna je li on živ ili ne. I sam otac bio je svojevremeno nogometaš koji je igrao za Rayo Vallecano i Atletico, a svoju je obitelj napustio prije više od gotovo dvadeset godina.

Niko iz porodice nije sa spomenutim u kontaktu, a Lucasova majka tako se morala samostalno brinuti za dvojicu sinova. Naime, Lucas ima brata Theo Hernándeza koji trenutačno brani boje Milana. Bivši branič Atletico Madrida u jednom je razgovoru otkrio kako je njegov otac 'nije opravdao ulogu oca'.

 - Jednoga nas je dana napustio i više ga nikada nismo vidjeli niti čuli. Moj brat i ja smo imali, teško, ali sretno djetinjstvo. Nikada ga nisam niti pokušavao pronaći. Kada sam bio manji razmišljao sam o tome kako bih želio znati gdje je i nešto više o njemu, ali znam da nas je napustio jer nas nije volio. A ako nas nije volio i bolje da je otišao - rekao je Lucas, pa nastavio:

- Ne znam gdje mi je otac, što radi niti je li živ.

Bayernov branič i sam je otac i, kako kaže, zna što to znači.

- Sada kada sam postao otac postao sam svjestan onoga što nam je napravio. Ako ga jednoga dana i nađem razgovarat ćemo. Jedno je sigurno, ovakvu stvar svom djetetu nikada ne bih napravio.

Učitaj još novosti