29. 11. 2019 - 15:46
SKRIVENE PORUKE MILOJEVIĆA Crvena zvezda već na zimu ostaje...
907
Shares
SKRIVENE PORUKE MILOJEVIĆA Crvena zvezda već na zimu ostaje bez trenera?

NAKON EVROPSKOG DEBAKLA

SKRIVENE PORUKE MILOJEVIĆA Crvena zvezda već na zimu ostaje bez trenera?

Sport.ba
29. 11. 2019 - 15:46
0
Shares

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je spreman da "prihvati odluku uprave" kakva god ona bila, nakon evropskog debakla i teških poraza od Tottenhama i Bayerna. 

Špekulisalo se prethodnih dana o statusu trenera crveno-bijelih, promjenama koje su nužne da bi se ekipa vratila u dobar ritam, a Milojević je o aktuelnom trenutku govorio dan pred superligaški meč sa Voždovcem, prenosi Telegraf.

Na pitanje da li je vidio izjavu sportskog direktora Mitra Mrkele koji je stao u njegovu odbranu na zvaničnom sajtu i da li osjeća podršku uprave, Milojević je dao sljedeći odgovor:

"Kad pričamo o mom statusu, ja vam kažem sada - jako sam ponosan što sam došao u Crvenu zvezdu", počeo je trener Zvezde, pa nastavio:

"Mogu da odem kada god mi se bude reklo. Nemam taj problem, ja njihovu podršku imam, hvala im na tome. Mnogo sam ponosan i kako god da je, kada god bude bilo, da li će biti danas ili za godinu dana. Drago mi je da sam postao dio historije još onda kada sam pobijedio Florijanu u prvoj utakmici na kojoj sam vodio Zvezdu. Ne čitam komentare, ne može da me komentariše neko ko me ne poznaje. Ovo ostalo, ja ću nastaviti da radim svoj posao, uprava je tu. Ja sam ovdje došao da dam svoj maksimum, ako sam kriv, kriv sam. 'Tući će te Đura', tako je jednostavno. Fudbal je takav sport, najteže je nama i igračima. Ne želim da pričam o tome. Onaj dan kada je završena utakmica sa Bayernom, okrećemo se dalje, to je sport."

Na konkretno pitanje da li će u januaru napustiti klub kao što se piše (pominje se odlazak u Kinu i Grčku), Milojević je rekao:

"Hajde da preskočimo to, piše se, ne piše se. Ja sam koncentrisan na ovdje, imam dosta posla, ne mogu da komentarišem, ne znam odakle sve to ide, nemam neki komentar na to. Da li sam zanimljiv ili nisam, ne znam, u svakom slučaju u ovom trenutku razmišljam samo o Zvezdi."

Učitaj još novosti