28. 04. 2020 - 22:11
PO PRVI PUT IBRA PROGOVORIO O SRUŠENOM KIPU: Evo šta je...
907
Shares
PO PRVI PUT IBRA PROGOVORIO O SRUŠENOM KIPU: Evo šta je poručio NEPRIJATELJIMA U MALMEU

PO PRVI PUT IBRA PROGOVORIO O SRUŠENOM KIPU: Evo šta je poručio NEPRIJATELJIMA U MALMEU

28. 04. 2020 - 22:11
0
Shares

Bronzani kip Zlatana Ibrahimovića u njegovom rodnom Malmeu srušen je i potpuno uništen početkom januara, a Ibrahimović kaže da ga uopšte ne dotiče to što su navijači ovog kluba napravili jer zna da nije napravio ništa pogrešno.

Taj potez Malmeovih navijača osveta za "izdaju" koju je Ibrahimović počinio kada je postao jedan od suvlasnika velikog rivala Hammarbyja, ali u izjavi za medije popularni "Ibra" kaže da nije napravio ništa loše i da je čak Malmeu puno pomogao.

ibrahimovi

"Što se tiče ljutnje navijača Malmea, samo bih rekao da sam tom klubu dao više od 100 miliona kruna pomoći u ovim teškim vremenima, tako da sam uradio nešto i za njih, zar ne?", rekao je Ibrahimović pa nastavio:

"Oni koji znaju detalje mog ulaska u drugi klub nikada ne bi uradili nešto slično. Oni koji žele pažnju i da mediji pišu o tome što su uradili misleći da je to 'cool', na dječijem su nivou. Mi smo veći od toga. Statua je bila takva kakva je bila, a to što je kip nestao ne znači da je nestala i moja historija. Ona ostaje zauvijek", poručio je Ibrahimović.
Izvor: klix.ba

Učitaj još novosti