29. 04. 2020 - 10:59
PORUKA KOJA ODZVANJA ITALIJOM I BALKANOM! Siniša Mihajlović...
907
Shares
PORUKA KOJA ODZVANJA ITALIJOM I BALKANOM! Siniša Mihajlović izliječen od LEUKEMIJE, oglasio se i ODUŠEVIO SVE!

PORUKA KOJA ODZVANJA ITALIJOM I BALKANOM! Siniša Mihajlović izliječen od LEUKEMIJE, oglasio se i ODUŠEVIO SVE!

29. 04. 2020 - 10:59
0
Shares

Naš fudbalski trener Siniša Mihajlović se ne pojavljuje često u javnosti tokom pandemije korona virusa, pa je jedna takva situacija izazvala priličnu pažnju u Italiji.

I to sa pravom, jer je "Miha" imao dobru poruku za sve navijače Bolonje, čiji je strateg.

On se uključio u jednu TV emisiju čiji je gost bio italijanski kantautor Ćezare Kremonini, koji je tom prilikom otkrio da je navijač baš tima čiji je strateg upravo naš stručnjak.

screenshot-8
On je, naime, u kratkom uključenju izjavio sljedeće:

"Zdravo svima. Hteo bih najprije da pošaljem veliki zagrljaj velikom Ćezareu Kremoniniju, koji je oduvek bio jedan od mojih omiljenih pjevala. Mnogo mi je drago što navijaš za Bolonju!", počeo je Miha.

Tome je odmah dodao i sljedeće:

screenshot-9

"Želio bih da iskoristim ovu priliku da pošaljem i veliki poljubac svim divnim navijačima Bolonje. Volim vas, hvala vam na svemu i... Vidimo se mi uskoro!".

Kremonini mu je aplaudirao uz uzvik "Veliki je to trener!", a Mihino pojavljivanje na TV-u mnoge navijače kluba čiji je trener potpuno je oduševilo. Tim pre što se borio sa opakom bolešću, a toliko bio vezan za Bolonju da je i nedovoljno oporavljen, neposredno pred izbijanje pandemije, dolazio na klupu tima i vodio ga na takmičarskim utakmicama.

Poslije 26 od 38 planiranih prvenstvenih utakmica, Mihina Bolonja je deseta u Seriji A sa 34 boda, a samo pet je dijele od šestoplasiranog Napolija koji trenutno zauzima posljednje mjesto koje sa Apeninskog poluostrva vodi na međunarodnu fudbalsku scenu. Međutim, zbog novog korona virusa, još uvijek nije poznato kada će se i u kom obliku italijanski šampionat okončati. Pa opet, kad god do ovog susreta Mihajlovića i navijača Bolonje dođe - nema sumnje da sledi eksplozija emocija.

screenshot-10

Sport.ba/Kurir

Učitaj još novosti