30. 07. 2020 - 09:52
UZALUD JE GEORGINA POTENCIRALA PORODIČAN TRENUTAK: Fotka uz...
907
Shares
UZALUD JE GEORGINA POTENCIRALA PORODIČAN TRENUTAK: Fotka uz Ronalda i djecu izazvala lavinu komentara, svi bulje samo u OVO (FOTO)

INSTAGRAM

UZALUD JE GEORGINA POTENCIRALA PORODIČAN TRENUTAK: Fotka uz Ronalda i djecu izazvala lavinu komentara, svi bulje samo u OVO (FOTO)

Sport.ba
30. 07. 2020 - 09:52
0
Shares

Cristiano Ronaldo stigao je do nove titule prvaka s Juventusom, devete uzastopne za Staru damu. Tako su samo potvrdili apsolutnu dominaciju na Apeninima, a Portugalac ipak nije uspio postati i najbolji strijelac budući da Ciro Immobile ima čudesnu sezonu iza sebe.

MASTER APARTMAN, ĐAKUZI, BIOSKOP, TERETANA... SVE PUCA OD LUKSUZA Ronaldo se navukao na skupocjenu jahtu, PAPRENO GA KOŠTA

To čini se nije previše omelo bivšu prvu vedetu Reala koja itekako zna uživati na moru. Naime, Cristiano koristi svaki slobodan trenutak kako bi s porodicom uživao na luksuznoj jahti, a to sve itekako mnogo košta.

2

Foto: PROFIMEDIA

Pored sebe ima i jednu od najljepših žena svijeta, Georginu Rodriguez. Skoro da se ne odvajaju jedno od drugog, a lijepa Španjolka ne može se baš pohvaliti nekim posebnim ukusom.

georgina

Foto: Instagram

Naime, vjerenica jednog od najboljih fudbalera svijeta u historiji ne prestaje da provocira svojom zadnjicom. I to čini na veoma neukusan način.

U društvu sitne dece i svog vjerenika pokušala je da prikaže porodični trenutak na jahti. Tu fotku možete pogledati OVDJE.

Ali to ne bi bilo toliko neukusno da ona nije obukla tanga kupaći i umjesto da se stvori slika sretne porodice, cijeli svijet je doslovno buljio u Georgininu zadnjicu. Neke se stvari ne mogu kupiti novcem, očito...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti