23. 02. 2021 - 17:50
ŽELE IZBORITI OPSTANAK Olimpik doveo veliko pojačanje
907
Shares
ŽELE IZBORITI OPSTANAK Olimpik doveo veliko pojačanje

ELDAR HASANOVIĆ STIGAO NA OTOKU

ŽELE IZBORITI OPSTANAK Olimpik doveo veliko pojačanje

23. 02. 2021 - 17:50
0
Shares

Iskusni vezni igrč Eldar Hasanović (31) karijeru će nastaviti u sarajevskom Olimpiku.

- Već nekoliko puta sam bio blizu dolaska u Olimpik, ali evo izgleda da je bilo suđeno da tek sada dođem, rekao je Hasanović i dodao: 

- Poznajem dosta igrača, sa nekim sam igrao, protiv nekih sam igrao... Ljude iz uprave kluba poznajem i to je svakako bio jedan od razloga koji je prevagnuo da se odlučim na dolazak. Dobro smo se spremili za duele koji nam slijede u proljetnoj polusezoni. Situacija jeste teška, ali ne i bezizlazna. Pratio sam Premijer ligu BiH i mislim da Olimpik ima kvalitet da izbori opstanak u društvu najboljih. Pokazalo se i generalci protiv Zrinjskog da imamo mnogo šta za reći do kraja sezone. Svi zajedno, uprava, stručni štab i igrači moramo dati svoj maksimum i siguran sam da ćemo u konačnici ostvariti cilj, zaključio je Hasanović, koji je ponikao u Željezničaru za koji je nastupao i u seniorskoj karijeri.

U Bosni i Hercegovini je igrao i za Velež, Čelik, Slobodu i Radniku, svoju karijeru je gradio i u Slovačkoj, Izraelu, Kini, a na Otoku stiže iz redova indonezijske Persite.

Učitaj još novosti