01. 08. 2021 - 19:07
Bubašvaba dobila "pet minuta" slave na OI, vidjelo je 8.4...
907
Shares
Bubašvaba dobila

TOKIO 2020

Bubašvaba dobila "pet minuta" slave na OI, vidjelo je 8.4 miliona ljudi, kamerman se zanio u prijenosu

01. 08. 2021 - 19:07
0
Shares

Jedan od kamermana hokej utakmice Argentina - Španija u konkurenciji dama na olimpijskim igrama u Tokiju, "preko noći" je postao hit među ljubiteljima sporta zbog krajnje neobičnog poteza tokom meča.

Zapravo, to je postala jedna bubašvaba koju je pomenuti snimatelj locirao na ogradi i odlučio da joj posveti velikih sedam sekundi prenosa umjesto da snima dešavanja sa utakmice.

Tako su gledaoci u direktnom prenosu mogli da vide letećeg insekta u prvom planu kako ide svojim putem, i to je standarde jednog TV prenosa potrajalo, pa su se s pravom mnogi zapitali otkud je bubašvaba važnija od utakmice, i otkud kamermanu ideja da joj se posveti.

Većinu je naravno ovaj detalj zabavio.

Snimak bubašvabe je iz nekog razloga postao hit na društvenim mrežama, navodno ga je pogledalo 8.4 miliona ljudi, a nisu izostali ni komentari na ovaj zaista nesvakidašnji potez kamermana jednog sportskog događaja, piše Telegraf.

"Momak je očito želio snimati za Nacionalnu geografiju, ali su ga angažovali na olimpijskih igara", jedan je od najkreativnijih komentara na potez kamermana da se sedam sekundi fokusira na bubašvabu.

Učitaj još novosti