02. 08. 2021 - 23:06
NEKADAŠNJA SVJETSKA ŠAMPIONKA U PLIVANJU NAPUŠTA SRBIJU:...
907
Shares
NEKADAŠNJA SVJETSKA ŠAMPIONKA U PLIVANJU NAPUŠTA SRBIJU:

NAĐA HIGL

NEKADAŠNJA SVJETSKA ŠAMPIONKA U PLIVANJU NAPUŠTA SRBIJU: "Umorna sam od BORBE"

02. 08. 2021 - 23:06
0
Shares

Nekadašnja svjetska šampionka u plivanju Nađa Higl sa porodicom se seli u Sloveniju, gdje otpočinju novo životno poglavlje.

Nađin suprug, IT stručnjak Milan Boharević, dobio je posao u Ljubljani, zbog čega su on i Nađa odlučili da se sa sinovima Draganom i Mihailom presele u glavni grad Slovenije, piše magazin "Gloria".

Nađa je istakla da nije bilo lako donijeti takvu odluku.

"Radujem se novom početku. Prije nekoliko mjeseci donijeli smo konačnu odluku da se preselimo, ali nas je situacija sa virusom korona malo usporila. Nadam se da ćemo sve završiti do kraja ljeta, kada stariji sin treba da krene u školu", rekla je sportistkinja za pomenuti list.

Nađa je za domaće medije govorila i o razlozima koji su presudili da ona i suprug donesu takvu odluku.

"Umorna sam od stalne borbe sa nevidljivim neprijateljima. Ljudi se ovdje lako potroše. Videjli ste i da se Milorad Čavić vratio u Ameriku. Ko zna, možda smo i mi krivi jer ne znamo da se borimo na pravi način. Da smo samo suprug i ja u pitanju, možda bismo i ostali. Navikli bismo i pomirili se sa nekim stvarima. Međutim, zbog budućnosti naše djece, bolje je da odemo. Želim da odrastaju u uređenom sistemu u kojem će imati mnogo veće šanse da ispune svoje ambicije iz bilo koje oblasti", objasnila je Nađa za "Sport klub".

Posljednjih godina ona se u Srbiji posvetila trenerskom poslu i radila je sa djecom.

"Lijepo je kad radiš sa djecom, daju ti energiju, dok si na bazenu zaboravljaš svakodnevne probleme. Međutim, kada se podvuče crta, teško je finansijski biti na pozitivnoj nuli", rekla je Nađa Higl.

Učitaj još novosti