29. 08. 2023 - 11:52
MESIJEVA ŽENA KRENULA DA POLJUBI DRUGOG U USTA! Trčala u...
907
Shares
MESIJEVA ŽENA KRENULA DA POLJUBI DRUGOG U USTA! Trčala u zagrljaj, pa shvatila: Ovo nije moj muž!

MESIJEVA ŽENA KRENULA DA POLJUBI DRUGOG U USTA! Trčala u zagrljaj, pa shvatila: Ovo nije moj muž!

29. 08. 2023 - 11:52
0
Shares

Pogledajte hit scenu sa utakmice Intera iz Majamija kada je Antonela Rokuco "pogrešila" muža.

Lionel Mesi osvojio je već jedan trofej sa Interom iz Majamija, i plasirao se u finale još jednog takmičenja, a konačno je na red došao i debi u MLS. Čim je stupio na teren protiv Njujorka, Mesi je potvrdio pobjedu svom timu poslije genijalne akcije za 2:0, a potom je usledilo veliko slavlje na terenu pošto je Inter sve do dolaska Argentinca bio u seriji poraza i nisu mogli nikoga da pobjede u domaćem šampionatu.

A na terenu, usred slavlja, umalo da Mesijeva životna saputnica Antonela Rokuco napravi "kobnu grešku". Antonela je strčala na teren i u želji da zagrli svog supruga i čestita mu na još jednoj sjajnoj utakmici i golu, otišla je u zagrljaj njegovog saigrača i tako sve nasmijala.

Šta se desilo? Antonela je "zamijenila" Mesija za Đordija Albu, koga takođe poznaje godinama jer su dugo zajedno igrali u Barseloni, a na zahtev Argentinca stigao je i u Inter zajedno sa Serhijom Buskecom. S obzirom da su slične građe, visine i obojica nose bradu, Antoneli se izdaleka učinilo da je videla svog voljenog, pa mu je potrčala u naručje. Sve je izgledalo nespretno i malo je falilo da su se poljubili u usta.

Naravno, ovo je izazvalo salve smeha i sigurno je i Lionelu Mesiju bilo simpatično, pošto je i sam tražio dugo Antonelu na terenu, dok su tu naravno bili i njihovi sinovi koji uživaju u Majamiju. 

Učitaj još novosti