10. 09. 2023 - 10:43
Senzacija u UFC-u! Autsajder premlatio Adesanyu VIDEO
907
Shares
Senzacija u UFC-u! Autsajder premlatio Adesanyu VIDEO

Senzacija u UFC-u! Autsajder premlatio Adesanyu VIDEO

10. 09. 2023 - 10:43
0
Shares

Sean Strickland kreirao je senzaciju godine u UFC-ju nakon što je u srednjoj kategoriji šokirao Israela Adesanyu i pobijedio ga jednoglasnom sudijskom odlukom. Adesanya je uoči borbe bio veliki favorit prema kladionicama, ali nije imao odgovora na odličnu boksersku tehniku Stricklanda.

Amerikanac je jako pametno odradio borbu, a bio je blizu toga da nokautira prvaka već u prvoj rundi kad ga je ozbiljno uzdrmao sjajnom kombinacijom. Adesanya je posrnuo i činilo se da mu nema spasa, ali sudac nije prekidao borbu i Novozelanđanin se izvukao.


Strickland se nakon toga borio vrlo pametno, ne ulazeći u nepotreban rizik, a Adesanya ga nikako nije uspio uzdrmati osim dobrog high kicka krajem druge runde. Strickland je borbu imao pod kontrolom, dominirao je u zadnje dvije runde i sasvim zasluženo došao do titule prvaka u srednjoj kategoriji.

"Moj je*eni san se ostvario, nisam mislio da ću ovako lako doći do titule. Inače ne plačem i pokušat ću se suzdržati. Israel je jeben borac, pobijedio je puno njih, ali ja sam uspio. Australija me motivisala, hvala svima na motivaciji za ovu pobjedu. Svaki dan izgubim nekoliko moždanih ćelija i mislio sam da ću izaći s puno više štete, ali eto, nije bilo tako", rekao je Strickland nakon borbe.

 

Index.hr

Učitaj još novosti