11. 09. 2023 - 09:15
IVANIŠEVIĆ OTKRIO DO KADA ĆE NOVAK IGRATI I SVE IZNENADIO: Ovo...
907
Shares
IVANIŠEVIĆ OTKRIO DO KADA ĆE NOVAK IGRATI I SVE IZNENADIO: Ovo je Novakov plan

IVANIŠEVIĆ OTKRIO DO KADA ĆE NOVAK IGRATI I SVE IZNENADIO: Ovo je Novakov plan

11. 09. 2023 - 09:15
0
Shares

Novak Đoković je trijumfom nad Danilom Medvedevom u finalu Ju-Es opena osvojio svoju 24. grend slem titulu kojom je stigao i apsolutni rekord u obe konkurencije koji je do sinoć sama držala legendarna Margaret Kort.

Njegov trener Goran Ivanišević otkrio je u intervjuu poslije meča koliko još Đoković misli da igra.

- Ostaje žal što nije osvojio Vimbldon, falila su dva-tri poena da osvoji sva četiri, ali evo ga 24. grend slem i moramo biti srećni. Prije ovog je bio Sinsinati, bio je srećan što može da igra ovde, zaista je uživao.

Ivanišević je odgovorio i na pitanje o tome kada možemo očekiivati 25. grend slem pehar i kada će Đokoviću biti dosta.

- To morate da pitate njega, ne mislim da će stati. On misli da će da igra Olimpijske igre u Los Anđelesu (2028, prim.aut.)! Ne znam šta je u njegovoj glavi, on 24 sata razmišlja o tome šta bi mogao da ostvari sve. Možda bih bio iznenađen da nisam pored njega. Kada osvoji 25. grend slem, pitaće se zašto ne 26 grend slem? Uvek gleda da je spreman, generalno uvek želi više i sve želi da bude perfektno, zato i ima ovakve rezultate.

- Ne šali se sa brojevima, shvata ih mnogo ozbiljno, ali nije lako da se motiviše malim turnirima. Mora to da čini da bi igrao dobro na velikim, kao što je to uradio sa Sinsinatijem i Ju-Es openom, posle tog meča sa Alkarasom. Tako je prežalio Vimbldon, brojevi su jako bitni i to je tako.

Učitaj još novosti