12. 09. 2023 - 18:29
NOVAK "BACIO RUKAVICU" NADALU I FEDERERU! Jednom rečenicom je...
907
Shares
NOVAK

NOVAK "BACIO RUKAVICU" NADALU I FEDERERU! Jednom rečenicom je dokazao da je VEĆI od njih!

12. 09. 2023 - 18:29
0
Shares

Novak Đoković je rekao šta mu je najvažnije u ovoj fazi karijere i između redova svima dokazao da je veći od Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena iu to ne treba sumnjati, jer su sve brojke na njegovoj strani, mada uvek ima onih koji "izmišljaju" nove rekorde koje treba da obori, a iste prepreke nisu već postavljeno za Rodžera Federera i Rafaela Nadala . Jasno je da ima onih koje Đoković ničim ne može da ubedi da je najveći teniser svih vremena, a Švajcarac ili Španac će im uvek biti najbliži srcu, pa i Nole izbegava da govori o ovoj temi i pokušava da bude poštujući svoje rivale.

Ipak, u intervjuu za ESPN, koji ga je već "upekao" da je pred kolapsom sledeće godine , Novak Đoković je između redova "bacio rukavicu u lice" Federeru i Nadalu , potvrdivši da zaista misli da je on najveći svih vremena.što uopšte nije sporno. To se može naslutiti iz Novakovog odgovora na pitanje na koju je ploču posebno ponosan...

Đoković je uzdahnuo, razmislio, a zatim progovorio o dva najvažnija rekorda koja „drži“ i koja jasno ukazuju ko je najveći teniser svih vremena: „Po mom mišljenju, a vjerujem da će se većina složiti sa tim, postoje dvije stvari koje smatramo najvećim uspjesima u našem sportu. To su ko osvaja najviše grend slem titula i ko je najduže broj jedan na ATP listi", rekao je Đoković, koji je godinama radio na tome da prvi " zbaci" Federera i Nadal.

 

"Mislim da je teško reći koja mi od te dvije stvari više znači, ali trenutno me više brine broj grend slemova. Već sam oborio rekord većinu sedmica i da budem dosljedno prvi koji si da igram vise turnira sto vise ne radim kao nekada.Sve je u pitanju broj grend slemova i radim da igram svoj najbolji tenis na grend slemovima.Da mi je neko rekao pocetkom godine da bih osvojio tri od četiri grend slema i igrao još jedno finale Vimbldona, prijavio bih se. I potpisao bih isti scenario i za sljedeću godinu. Samo ću ići naprijed", naglasio je Đoković .

 

 

 
 

Učitaj još novosti