15. 09. 2023 - 08:09
AKO IZGUBIM BORBU, IMA SAM SEBI DA ODSJEČEM...?! MMA borac iz...
907
Shares
AKO IZGUBIM BORBU, IMA SAM SEBI DA ODSJEČEM...?! MMA borac iz Srbije postavio brutalnu objavu

AKO IZGUBIM BORBU, IMA SAM SEBI DA ODSJEČEM...?! MMA borac iz Srbije postavio brutalnu objavu

15. 09. 2023 - 08:09
0
Shares

MMA borbe u protekloj deceniji postgile su ogromnu popularnost u svijetu, a takmičari su postali i planetarno poznati.

Srbija je poznata po svojim MMA borcima, a jedan od onih koji privlači pažnju javnosti jeste i Marko Bojković. Ne samo što je atraktivan u svojim borbama, već je surov i prema svojim protivnicima. U novembru ga očekuje prva borba u Srbiji i to u Beogradu.

Marko Bojković ne bira riječi kako bi psihološki uticao na svoje rivale, a onda ih u ringu rješava atraktivnim udarcima rukama i nogama. Mnogi su osjetili njegov bijes u ringu. Marko Bojković radio je četiri meča u profesionalnoj kategoriji i iz sva četiri izašao je kao pobjednik. Tukao je Maura Paikjaoa, Luku Giorgadzea, Davida Galeckog i Patrika Čelića.

Pred borbu koja ga očekuje 4. novembra Marko Bojković nije otkrio sa kim će raditi meč, samo je na društvenim mrežama napisao:

- Četvrtog novembra je sljedeća borba, zla krv između mene i protivnika će biti prolivena.

Potom je na opasku jednog fana sa društvenih mreža da treba da odsječe sebi ruku ako izgubi, Bojković doslovce odgovorio:

3608106-bojkovic-ff

- Brate, ako izgubim sječem sebi... (Uz emotikon patlidžana.)

Marko Bojković rođen je u Karavukovu pored Odžaka 9. februara 2002. godine, a MMA profesionalac postao je 2021. godine, kada je na debiju pobijedio Hrvata Patrika Čelića. Radi se o izrazito talentovanom borcu u lakoj kategoriji.

 

Kurir sport

Učitaj još novosti