18. 09. 2023 - 12:48
Novi Pazar nastavlja furiozan prijelazni rok, potpisao još...
907
Shares
Novi Pazar nastavlja furiozan prijelazni rok, potpisao još jedan bivši reprezentativac Srbije

Novi Pazar nastavlja furiozan prijelazni rok, potpisao još jedan bivši reprezentativac Srbije

18. 09. 2023 - 12:48
0
Shares

Nakon što je pravu euforiju stvorio dolazak Adema Ljajića u klub, FK Novi Pazar je dovođenjem pouzdanog napadačkog imena nastavio furiozan prijelazni rok.

Svega tri dana nakon dolaska Adema Ljajića, još jedno provjereno ime stiglo je u Novi Pazar. Riječ je također o bivšem reprezentativcu Srbije, napadaču Marku Šćepoviću.

Ovaj iskusni napadač (32) igrao je širom Evrope i efikasnim nastupima stigao je do dresa reprezentacije. Igrao je za Mallorcu, Olympiakos, Partizan, Terek, Mouscron, Vidi, Rizespor...

Za reprezentaciju Srbije odigrao je pet utakmica, a posljednji klub mu je španski drugoligaš Lugo. Iz Novog Pazara predstavili su ga kao bombastičnog napadača, čime je završen prijelazni rok.

"Stigao je novi bombastični napadač Marko Šćepović u FK Novi Pazar. Ovaj momak, poznat po svojim golgeterskim vještinama, dolazi pravo iz Španije, tačnije FC Luga, da osvoji srca naših navijača. Sa više od 125 golova u renomiranim ligama Španije, Turske, Srbije, Mađarske, Grčke i Kipra, i sa nekoliko šampionskih titula u svojoj torbi, Šćepović je pravo pojačanje koje smo čekali", ozvaničili su iz FK Novi Pazar.

To je drugo veliko pojačanje u svega nekoliko dana. Rođeni Novopazarac Adem Ljajić potpisao je za klub i sinoć je u debiju sjajnim pogotkom donio pobjedu svom timu.

Tako je Novi Pazar nastavio sve činiti za ostvarenje jedinog cilja, a to je plasman u evropska takmičenja.

 

Klix.ba

Učitaj još novosti