20. 09. 2023 - 20:24
UDAR IZ LONDONA! Kakva vijest pred United, Kane može ispod...
907
Shares
UDAR IZ LONDONA! Kakva vijest pred United, Kane može ispod cijene napustiti Bayern u “bilo kojem trenutku”?

UDAR IZ LONDONA! Kakva vijest pred United, Kane može ispod cijene napustiti Bayern u “bilo kojem trenutku”?

20. 09. 2023 - 20:24
0
Shares

Harry Kane je i službeno napustio Tottenham i pojačao minhenski Bayern, ali prašina oko njegovog transfera se još uvijek nije spustila. Krivac za takav rasplet je samo jedan.

Daniel Levy je čovjek koji je bio “ručna kočnica” u jednom od najvećih transfera ovog ljeta, ali je na kraju i on popustio, što je omogućilo Kaneu transfer karijere.

I dok se Englez priprema za prvu utakmicu Lige prvaka u novom dresu, Levy je iskoristio priliku da dodatno izvrši pritisak na svog nekadašnjeg najboljeg pojedinca.

Nije svejedno ni Bayernu, s obzirom da se Levy navodno povjerio navijačima Tottenhama kako klub ima “buy-back” klauzulu u ugovoru potpisanim sa njemačkim velikanom.

To prema mišljenju vlasnika londonskog tima znači da bi na prvi znak Kaneovog nezadovoljstva na Allianz Areni imao mogućnost da ga vrati u Englesku.

Cijena bi navodno bila manja od one koju je Bayern platio ljetos za Kanea, a nema dileme kako će ova vijest imati određeni uticaj na svlačionicu ‘Bavaraca’ u meču protiv Manchester Uniteda.

Iskusni Kane je odlično započeo avanturu u Njemačkoj budući da je na pet utakmica zabio četiri gola uz jednu asistenciju.

Učitaj još novosti