21. 09. 2023 - 16:51
Messi nakon dugo vremena obrijao bradu, digao javnost na noge,...
907
Shares
Messi nakon dugo vremena obrijao bradu, digao javnost na noge, sigurni da to znači samo jedno!

Messi nakon dugo vremena obrijao bradu, digao javnost na noge, sigurni da to znači samo jedno!

21. 09. 2023 - 16:51
0
Shares

Lionel Messi prije nekoliko dana našao se u centru pažnje fudbalske javnosti jer je nakon duže vremena odlučio da obrije bradu, no ni slutio nije kakvu reakciju će izazvati, a mnogi na društvenim mrežama tvrde da taj Messijev potez znači samo jedno.

U njemu nema ni trunke milosti - Messi brutalno ponizio saigrača i uništio mu samopouzdanje
Nakon povratka s reprezentativnih obaveza Messi se vratio treninzima Inter Miamija, a prije nekoliko dana iznenadio je sve svojim izgledom.

Messi je nakon duže vremena odlučio da obrije bradu što je iznenadilo fudbalsku javnost. No, Messi sigurno ni slutio nije kakvu lavinu komentara će pokrenuti na društvenim mrežama, a svi govore samo jedno.

Naime, mnogi su sigurni da znaju zašto je Messi obrijao bradu jer je istu stvar uradio i prije dvije godine potpuno neočekivano.

Oni smatraju da to znači da je Messi osvajač Zlatne lopte i da se obrijao zbog zvaničnog fotografisanja za France Football.

To se desilo i prije dvije godine kada je Messi bio član PSG-a, a tada je osvojio svoju sedmu Zlatnu loptu.

Messi je i tada iznenadio sve kada se pojavio na treningu PSG-a obrijan, no tada je upravo Zlatna lopta bila razlog. Ista stvar desila se i sada, a njegovi fanovi su uvjereni da je to potvrda da će ponovo biti izabran za najboljeg igrača svijeta.

Iako u PSG-u nije imao baš neku briljantnu sezonu mnogi vjeruju da će Messi dobiti Zlatnu loptu jer je vodio Argentinu do zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu koje se igralo prošle godine u Kataru.

Ako je suditi po tome da Messi brije bradu samo kada treba da pozira sa Zlatnom loptom nije ni čudo što su njegovi fanovi sigurni da je i to sada bio glavni razlog za promjenu imidža, prenosi Sportsport.ba

Učitaj još novosti