22. 09. 2023 - 11:00
Dvije fotografije Džeke i Tadića sa utakmice Fenerbahcea su...
907
Shares
Dvije fotografije Džeke i Tadića sa utakmice Fenerbahcea su najbolnija moguća poruka za sve dušmane!

Dvije fotografije Džeke i Tadića sa utakmice Fenerbahcea su najbolnija moguća poruka za sve dušmane!

22. 09. 2023 - 11:00
0
Shares

Edin Džeko i Dušan Tadić nisu dobili ni minute u utakmici Fenerbahce - Nordsjaelland, ali to uopšte nije pokvarilo njihovo raspoloženje jer su sretni i nasmijani napustili stadion Sukru Saracoglu.

Posljednjih sedmica pojedini turski mediji su pokušali izazvati nemire u svlačionici Fenerbahcea zbog tri prsta koja je podigao Tadić tokom reprezentativnog okupljanja sa Srbijom, prenosi Sportsport.ba.

I dok ga mnogi na društvenim mrežama nisu štedjeli. Neki su ga prozali dušmaninom turskog naroda, a čak su i prizivali njegov sukob sa Džekom, to se na kraju nije desilo, štaviše demantovani su na najbolji mogući način.

Odmah po dolasku sa okupljanja Tadić i Džeko su poručili kako samo zlonamjerne duše žele da ih zavade jer ih se plaše.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZPOR (@zpor)

"Normalno je da pokušavaju da pronađu nešto oko nas jer nas se boje. Skoro 24 sata provodimo zajedno", kazali su Džeko i Tadić.

Da je između Džeke i Tadića fantastičan odnos pokazale su i scene sa utakmice Konfernecijske lige protiv Nordsjaellanda koju je turski klub dobio sa 3:1.

Džeko i Tadić su prvo ulovljeni u bliskom razgovoru na klupi, a zatim su snimljeni kako ugodno sa osmijehom na licu razgovaraju i tokom zagrijavanja.

Možda su te dvije fotografije i najbolnija moguća poruka za sve one koji koji pokušavaju da napakoste njihovom odnosu te poljuljaju svlačionicu Fenerbahcea.

Osim Tadića i Džeke u svlačionici je Fenerbahchea prava mala "ex-yu" kolonija pošto su tu još golman Dominik Livaković iz Hrvatske te Miha Zajc iz Slovenije.

Intersantno da je protiv danskog predstavnika u Konferencijskoj ligi na terenu bio samo Livaković, dok su ostali vjerovatno čuvani za prvenstvene mečeve.

Fenerbahce je do sada u turskoj Superligi maksimalan, a naredni ispit je u nedjelju od 19 sati na nezgodnom gostovanju Alanyasporu. Za očekivati je da se Džeko i Tadić nađu u startnoj postavi.

Učitaj još novosti