23. 09. 2023 - 17:34
SAMO SE JEDAN GENIJE MOŽE UPOREDITI SA NOVAKOM! Đokovićev je...
907
Shares
SAMO SE JEDAN GENIJE MOŽE UPOREDITI SA NOVAKOM! Đokovićev je prijatelj i samo on može uz rame sa njim!

SAMO SE JEDAN GENIJE MOŽE UPOREDITI SA NOVAKOM! Đokovićev je prijatelj i samo on može uz rame sa njim!

23. 09. 2023 - 17:34
0
Shares

Bivši britanski teniser Greg Rusedski uporedio je Novaka samo sa jednim sportistom.

Bivši teniser Greg Rusedski oduševljen je srpskim teniserom Novakom Đokovićem i smatra da je najbolji sportista na svijetu, a ne samo najbolji teniser. Konstantna dominacija Srbina na samom vrhu ATP liste i pisanje novih stranica istorije oduševili su britanskog tenisera, koji je bio finalista US Opena 1997. godine.

"Novak je za mene najbolji sportista na planeti u ovom trenutku, nezavisno o kom sportu se radi. Njegova doslijednost, ono što radi na terenu i što radi u njegovim godinama. Nešto nevjerovatno", rekao je Rusedski.

Rusedski je Đokovića uporedio samo sa jednom legendarnom zvijezdom. "To što radi Novak nije radio niko osim Tom Brejdija s trijumfima u američkom fudbalu. Ironično, baš je Brejdi bio u Đokovićevoj loži i gledao ga kako osvaja posljednji US Open", dodao je Rusedski.

Greg Rusedski dao je svoje predviđanje šta očekuje Novaka u daljoj karijeri, kao i koji su ciljevi prvog reketa svijeta. "Rekao bih da je Novak GOAT koji želi da osvoji 27, 28 gred slemova, kako bi se udaljio od ''čopora''. Sustigao je Margaret Kort, ne samo da želi biti najbolji teniser ikad, on želi to biti u svakom pogledu. Za njega je olimpijsko zlato iduće godine u Parizu ogroman izazov", zaključio je Rusedski.

Učitaj još novosti