25. 09. 2023 - 07:52
DOŠLO DO SUKOBA: Problemi u Al Hilalu, Neymar "plakao" kod...
907
Shares
DOŠLO DO SUKOBA: Problemi u Al Hilalu, Neymar

DOŠLO DO SUKOBA: Problemi u Al Hilalu, Neymar "plakao" kod vlasnika

25. 09. 2023 - 07:52
0
Shares

Prva zvijezda Al Hilala, Brazilac Nejmar, ušao je u ozbiljan sukob sa trenerom ekipe Žoržom Žesusom, prenose strani mediji.

Ekipa za koju nastupaju srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić igrala je neriješeno sa autsajderom Damakom (1:1). Bio je to drugi uzastopni kiks Al Hilala koji je i u azijskoj Ligi šampiona prije nekoliko dana ostao bez cijelog plijena. Zanimljivo, na oba meča na kojima je Al Hilal prosuo bodove starter je bio Nejmar - čim je on počeo da igra, krenuli su loši rezultati. Slučajnost?!

Naravno, Nejmar nije htio da prizna da je bio loš na terenu, pa je za kiks okrivio trenera Žorža Žesusa sa kojim je imao i ozbiljan sukob u svlačionici nakon meča.

Pojavile su se informacije da su se žestoko posvađali i da je malo falilo da dođe do fizičkog obračuna, a sve je počelo kada je iskusni stručnjak kritikovao Nejmarovu igru. Prepotentnoj zvijezdi je zasmetalo što ga je trener pozizio pred saigračima, pa je naredni dan imao sastanak sa čelnicima kluba na kom je navodno zatražio da sklone trenera Žesusa.

Nejmar smatra da Žesus nije dorastao da vodi ekipu Al Hilala, da nisu u dobrim odnosima i da bi trebalo da mu uruče otkaz.

Iako je jasno da je Brazilac taj koji je pogriješio, deblji kraj u ovom sukobu najvjerovatnije će izvući trener, jer kako to obično biva u klubovima gdje se vrti ogroman novac, gazde će stati na stranu razmažena zvijezde.

 


Kurir sport

Učitaj još novosti