26. 09. 2023 - 10:52
Otkriveni detalji: Victorija uhodila Davida Beckhama prije...
907
Shares
Otkriveni detalji: Victorija uhodila Davida Beckhama prije nego su počeli vezu, a ovim ju je osvojio

Otkriveni detalji: Victorija uhodila Davida Beckhama prije nego su počeli vezu, a ovim ju je osvojio

26. 09. 2023 - 10:52
0
Shares

Jedan od najpoznatijih parova sa javne scene, Victoria i David Beckham uveliko snimaju seriju "Beckhamovi", a gledaoci Netflixa će imati priliku da saznaju nepoznate detalje iz njihovih života.

Victoria i David Beckham upoznali su se davne 1997. godine, a poznata dizajnerka ne krije da je često odlazila na utakmice kako bi srela svog budućeg supruga.

“Činjenicu da sam išla na utakmice da bih ga srela, neki bi protumačili kao da sam ga uhodila, ja bih radije rekla da sam željela da ga vidim“, rekla je Victoria.

Na jednoj humanitarnoj utakmici dogodio se sudbonosni susret, a Victoria je objasnila šta joj se kod Davida posebno dopalo.

“Kada sam ga vidjela u dvorani za fudbalere, svi ostali fudbaleri bili su za šankom, a on je stajao i razgovarao sa svojim roditeljima, a ja sam jako bliska sa svojom porodicom i dopala mi se ta njegova strana“, dodala je, prenosi Daily Mail.

Zbog savjeta saradnika u početku su krili svoju ljubav: “Sretali bismo se na parkinzima, to nije tako bezvezno kao što zvuči“.

Poslije dvije godine, vezu su krunisali brakom, ali njegova porodica nije bila najsretnija zbog odluke da se oženi sa 24 godine.

“Brinuli smo se da će izgubiti sve za šta se zalagao jer mu je fudbal uvijek bio na prvom mjestu, a onda se to promijenilo“, rekla je Davidova majka Sandra Beckham.

Međutim, nisu zapostavili karijere već su jedno u drugome našli podršku. Premijera serije očekuje se početkom oktobra, prenosi N1 Sport.

Učitaj još novosti