26. 09. 2023 - 12:51
Sin Miralema Pjanića oduševio nogometnim vještinama,...
907
Shares
Sin Miralema Pjanića oduševio nogometnim vještinama, neodoljivo podsjeća na svog slavnog oca

Sin Miralema Pjanića oduševio nogometnim vještinama, neodoljivo podsjeća na svog slavnog oca

26. 09. 2023 - 12:51
0
Shares

Miralem Pjanić dugo je slovio za jednog od najboljih bh. igrača budući da je godinama nosio igru velikana poput Rome i Juventusa, a stopama slavnog oca mogao bi i njegov sin Edin.

Desetogodišnji Edin Pjanić veliki je zaljubljenik u najvažniju sporednu stvar na svijetu i često se mogu vidjeti snimci na kojima demonstrira svoje nogometno znanje.

Novim snimkom na kojem Edin trenira šutirajući na gol u društvu personalnog trenera posebno su oduševljeni navijači Juventusa s obzirom da je to činio u dresu Stare dame.

Sudeći po videozapisu, sve to izgleda prilično dobro, ali jasno je da je pred Edinom još mnogo truda i rada kako bi dosegao nogometne visine kao njegov otac.
Nakon godina provedenih u klubovima poput Lyona, Rome, Juventusa, Barcelone i Bešiktaša, Miralem Pjanić je u septembru prošle godine potpisao za Sharjah FC iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

I nogometnim laicima je nakon toga postalo kristalno jasno da je Miralem tim potezom završio sa iole ozbiljnim nogometom.

U dresu nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine je debitovao prije 15 godina, a za to vrijeme skupio je 112 nastupa za Zmajeve na kojima je zabio 17 golova, prenosi Klix.

Učitaj još novosti