30. 09. 2023 - 10:45
RAFAL PSOVKI - MITAR DUGO NIJE BIO OVAKO BIJESAN! Kad je vidio...
907
Shares
RAFAL PSOVKI - MITAR DUGO NIJE BIO OVAKO BIJESAN! Kad je vidio šta je trener uradio, ostao u šoku

RAFAL PSOVKI - MITAR DUGO NIJE BIO OVAKO BIJESAN! Kad je vidio šta je trener uradio, ostao u šoku

30. 09. 2023 - 10:45
0
Shares

Aleksandar Mitrović nije bio naročito zadovoljan što ga je trener Žorž Žezus zamenio u završnici utakmice pošto je ponovo postigao gol.

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović nastavio je da rešeta u dresu Al Hilala pošto je postigao novi gol u pobijedi nad Al Šababom (2:0), međutim prvi put od dolaska u Saudijsku Arabiju pojavili su se problemi. Mitrović je bio veoma frustriran zbog izmene u 84. minutu pošto je vjerovao da može još toga da pokaže na terenu, pa je bijesno napustio teren kada je vidio da je trener Žorž Žezus odlučio da ga izvede iz igre.

Jasno se vidjelo da je Mitrović ljut na trenera zbog izmjene, sočno je opsovao nekoliko puta dok se približavao igraču koji ga mijenja, dok se tradicionalno i prekrstio - što čini svaki put kod izlaska ili ulaska na teren. Pogledajte kako je to sve izgledalo na meču Al Hilala i Al Šababa:

Prethodno je Mitrović u 76. minutu postigao drugi gol na meču, odmah posle pogotka Kalidua Kulibalija u 68. minutu, dok je mnogo prije toga Al Hilal mogao da riješi pitanje pobjednika. Stvarali su šanse pred golom Al Šababa, bili opasniji, ali nikako nisu mogli da dođu do vođstva, čak ni kada je pokazan penal u prvom poluvremenu. Nakon što je oboren Sergej Milinković-Savić, odgovornost je preuzeo Nejmar, ali je loše šutirao i promašio.

Interesantno je da je prije toga dosuđen penal nad Aleksandrom Mitroviće, poslije "sendviča" u kome se našao, ali je sudija nakon poziva iz VAR sobe odlučio da poništi ovu odluku. Možda je i zbog toga Mitrović bio posebno nervozan na meču pošto dobro znamo da se naljuti kada ga sudije "uvedu u kontru".

Učitaj još novosti