03. 10. 2023 - 14:36
SKANDAL POTRESA DINAMO: Jedan od pripadnika Bad Blue Boysa...
907
Shares
SKANDAL POTRESA DINAMO: Jedan od pripadnika Bad Blue Boysa vratio se s igračima iz Grčke avionom

SKANDAL POTRESA DINAMO: Jedan od pripadnika Bad Blue Boysa vratio se s igračima iz Grčke avionom

03. 10. 2023 - 14:36
0
Shares

Nacional je od više izvora bliskih vodstvu Nogometnog kluba Dinamo saznao da je cijeli klub već mjesec i po “na iglama” od straha da u javnost ne iscure informacije o tome kako se 8. avgusta, kad se avion s kompletnom Dinamovom ekipom vraćao iz Atene nakon što je utakmica s AEK-om otkazana zbog nereda u kojima je poginuo jedan grčki navijač, u tom avionu nalazio jedan „slijepi putnik“.

Sakrili ga u hotel
Naime, u Grčku su putovala 64 člana Dinamove delegacije, a iz Atene se vratilo njih 65. Taj slijepi putnik, 65. osoba u avionu, bio je jedan od pripadnika Bad Blue Boysa, piše Nacional.

Njega je vodstvo Dinama u noći kad je došlo do krvavih navijačkih sukoba i potom masovnog hapšenja hrvatskih navijača, prošvercalo u hotel u kojem je boravila Dinamova delegacija, dalo mu Dinamovu odjeću, a onda su ga ukrcali na charter let i dovezli u Zagreb. U pitanju je Dino Kordić, sin Željka Kordića, inače službenika i poslanika u Skupštini Dinama.

Ubica nije pronađen
Kordić je u Atini zvao prvu damu Dinama Vlatku Peras, a ona je po njega poslala dva čovjeka, što je prema hrvatskom magazinu on potvrdio policiji. Prije nego što su ga pokupili Kordić se sakrio u grmlju nakon masovne tučnjave te je ta scena izgledala kao da dolazi iz nekog filma.

Ubica 29-godišnjeg navijača AEK-a Michalisa Katsourisa još nije pronađena. Katsouris je ubijen u masovnoj tučnjavi navijača pred utakmicu AEK-a i Dinama iz Zagreba u okviru kvalifikacija za Ligu prvaka.

Učitaj još novosti