05. 11. 2023 - 12:45
"PREŽIVIO JE DEBELI!" Croata ponovno svladao Vasu: “Vrijeđao...
907
Shares

"PREŽIVIO JE DEBELI!" Croata ponovno svladao Vasu: “Vrijeđao sam ga od prve do zadnje minute", ovo su detalji revanša o kojem bruji javnost

05. 11. 2023 - 12:45
0
Shares

Franciso Croata Barrio ponovno je svladao Vasu Bakočevića na FNC priredbi koja je održana u beogradskom Pioniru.  Bio je to dugo iščekivani revanš koji je privukao veliko zanimanje regionalne javnosti, a Barrio je srušio crnogorskog borca pa ga dokrajčio gušenjem za novu pobjedu.

“Četiri puta me udario glavom u glavu, a dvadeset puta me udario u međunožje. Znao sam da meč ide na moju stranu, to je to. Mogu ga tući koliko treba, ne može mi ništa, pokazao sam da sam bolji. Možemo odraditi i trilogiju, moram prehraniti porodicu”, kazao je Barrio nakon meča.

Oni su svoj prvi okršaj imali u rujnu 2021., a Barrio je slavio gušenjem nakon točno jedne minute borbe, no svemu je prethodila Crnogorčeva ozljeda noge.

Nakon meča oglasio se i Bakočević poslavši poruku svojim obožavateljima na Instagramu. “Važno je da smo se dobro zabavili. Zamalo sam završio meč u drugoj rundi kad sam ga imao u nokdaunu, ali preživio je debeli, svaka čast. Ispričavam se svom timu jer sam ih izdao po tko zna koji put. Ništa nisam slušao, došao sam s namjerom da ugasim kao žarulju pa me ponijelo”, poručio je crnogorski borac pa dodao:

“Svaka čast sucu što me nije diskvalificirao, nego mi je oduzeo bod, i to dva puta. Grizao sam, udarao glavom, udarao u genitalije koljenima i šakama, vrijeđao ga od prve do zadnje minute”, rekao je pa zaključio:

“To sam i planirao”.

(N1info.ba)

Učitaj još novosti