09. 11. 2023 - 19:13
UŽASNA SCENA: Svi su vidjeli šta je uradio sudija iz Crne Gore...
907
Shares
UŽASNA SCENA: Svi su vidjeli šta je uradio sudija iz Crne Gore dječaku kojeg je vodio za ruku

UŽASNA SCENA: Svi su vidjeli šta je uradio sudija iz Crne Gore dječaku kojeg je vodio za ruku

09. 11. 2023 - 19:13
0
Shares

Ajax i Brighton igraju trenutno utakmicu četvrtog kola grupne faze Evropske lige, a o detalju s meča iz Amsterdama svi bruje jer je kamera snimila sramotan potez glavnog sudije Nikole Dabanovića dok je izlazio na teren vodeći za ruku dvojicu dječaka.

Ajaxova sezona ide zaista ispod svih očekivanja, a da je ova ekipa u potpunosti izgubila samopouzdanje vidjelo se i na samom otvaranju večerašnje utakmice jer su gosti iz Engleske već došli do prednosti.

Naime, Brighton je poveo sa 1:0 već u 15. minuti kada je Adingra asistirao za Ansua Fatija koji je pogodio mrežu Ajaxa za vodstvo engleskog kluba.

Međutim, gol Fatija nije uopšte u centru pažnje jer fudbalska javnost širom Evrope bruji o onome što se desilo pred sami početak utakmice kada su igrači oba tima izlazili na teren.

U centru pažnje našao se crnogorski sudija Nikola Dabanović koji je dobio povjerenje UEFA-e da sa svojim pomoćnicima sudi utakmicu u Amsterdamu.

No, sigurno da Dabanović ni slutio nije da će on biti glavna tema i prije nego što je utakmica počela jer je kamera uspjela da snimi ono što je Crnogorac uradio dok je izlazio na teren.

Dabanović je za ruku vodio dvojicu dječaka, a jedan od njih imao je zadatak da uzme loptu koja ih je čekala na samom ulasku na teren.

Taj dječak je uzeo loptu, a drugog je Dabanović i dalje držao za ruku i bespotrebno ga je povukao za sobom iako je on krenuo da zaobiđe stalak na kojem je bila lopta.

Kamera je bila odmah ispred njih i snimila je ono što je Crnogorac napravio, a već iduću minutu Dabanović je postao meta žestokih kritika na društvenim mrežama.

Ono što se dešavalo pred početak meča i šta je Dabanović uradio možete POGLEDATI OVDJE.

Inače, Dabanovićevi pomoćnici večeras su Vladan Tomović i Srđan Jovanović, dok je četvrti sudija Miloš Bošković.

Učitaj još novosti