23. 11. 2023 - 16:38
MENTALITET S DRUGE PLANETE: Modrić je donio odluku koja je...
907
Shares
MENTALITET S DRUGE PLANETE: Modrić je donio odluku koja je ŠOKIRALA cijelu svlačionicu

MENTALITET S DRUGE PLANETE: Modrić je donio odluku koja je ŠOKIRALA cijelu svlačionicu

23. 11. 2023 - 16:38
0
Shares

Jasno je kako hrvatski velemajstor Luka Modrić naredne sezone neće nositi dres Real Madrida, ali je javnost pomalo iznenadio tretman koji Carlo Ancelotti uvijek ima spreman prema svom veznjaku.

Priliku su dobijali mlađi konkurenti, a Modrić se žalio jer mu je bilo obećano da će bitii važna karika prilikom potpisa jednogodišnjeg nastavka saradnje.

Čak i pored te činjenice, veznjak i osvajač Zlatne lopte je donio odluku koja pokazuje kako doista posjeduje mentalitet sa druge planete.

Naime, po povratku sa okupljanja nogometne reprezentacije Hrvatske sa kojom će na EURO, Modrić je donio odluku da uvjeri Ancelottija kako još uvijek ima mnogo nogometa u nogama.

Relevo je otišao toliko daleko u svojim saznanjima da prenosi kako prekaljeni Hrvat ima namjeru da i po isteku ugovora sve u svlačionici uvjeri kako zaslužuje dodatnu godinu na Santiago Bernabeu.

Priliku za minutažom će uslijed brojnih povreda svakako imati, a ukoliko nastavi sa formom i proteklih nekoliko duela u državnom i klupskom dresu, ni produženje ugovora neće začuditi…

 

(sportam.info)

Učitaj još novosti