26. 11. 2023 - 21:29
ČUVENA TENISERKA STALA U ODRANU NOVAKA ĐOKOVIĆA: Odvratno!...
907
Shares
ČUVENA TENISERKA STALA U ODRANU NOVAKA ĐOKOVIĆA: Odvratno! Ništa ne znaju o tome, a komentarišu

ČUVENA TENISERKA STALA U ODRANU NOVAKA ĐOKOVIĆA: Odvratno! Ništa ne znaju o tome, a komentarišu

26. 11. 2023 - 21:29
0
Shares

Bivša šampionka Vimbldona Marion Bartoli stala je u odbranu Novaka Đokovića, koji je imao problema sa doping kontrolom uoči četvrtfinalnog meča Dejvis kupa sa Velikom Britanijom.

Britanski mediji su odmah krenuli u napad na Đokovića zbog njegove reakcije, a svoj komentar na cjelokupnu ovu situaciju imala je i nekadašnja šampionka Vimbldona Merion Bartoli, koja je stala u odbranu srpskog tenisera.

- Kad znate da ćete na doping test, imate nekoga ko vas prati cijeli dan. Čim izađete sa terena, on vas prati, on je u svlačionici kad se tuširate. A ako ne možete u toalet, on vas prati na konferenciju za štampu sve dok ne date urin.

Tako da ne vidim kakva je razlika da li se to radi prije ili posijle meča, posebno što je koncentracija urina veća poslije meča jer se tokom duela dešava efekat dehidracije - rekla je Bartoli i dodala:

- Suđenje koje smo pokušali da izvedemo protiv Đokovića vezuje se za britansku štampu, koja ništa ne zna o procedurama, ali sebi dozvoljava da optužuje igrače. To je odvratno, sramno i potpuno nepravedno - rekla je Bartoli.

(kurir.rs)

Učitaj još novosti