30. 11. 2023 - 17:43
THIERRY HENRY ODUŠEVIO SVE U STUDIJU: Na pitanje o najvećem...
907
Shares
THIERRY HENRY ODUŠEVIO SVE U STUDIJU:  Na pitanje o najvećem životnom strahu dao odgovor koji mami uzdahe

THIERRY HENRY ODUŠEVIO SVE U STUDIJU: Na pitanje o najvećem životnom strahu dao odgovor koji mami uzdahe

30. 11. 2023 - 17:43
0
Shares

Legendarni francuski nogometaš Thierry Henry je u emisiji CBS-a posvećenoj Ligi prvaka odgovorom na pitanje o najvećem strahu oduševio fanove. Henry je u društvu bivših nogometaša Micaha Richardsa, Clinta Dempseyja, Charlieja Daviesa, Jamieja Carraghera i simpatične novinarke Kate Abdo komentarisao utakmice najeltinijeg klupskog takmičenja, a u zabavnom dijelu emisije su prisutni govorili o strahovima.

Dok su drugi navodili neke uobičajene strahove koje imaju prosječni ljudi, Henry je odgovorio da je njegov najveći strah uvijek bio da neće biti dobar otac.

Tako je izmamio uzdahe svih prisutnih, a voditeljka Abdo je konstatirala da Henry uvijek “izvuče” neku dubokoumnu misao.

Podsjećamo, Henry je u braku sa Sarajkom Andreom Rajačić, s kojom ima troje djece – kćerke Teu i Tatianu te sina Gabriela.

Richards je rekao da se uvijek bojao aviona i turbulencija koje se dešavaju tokom letova, Dempsey je kao najveći svoj strah istakao ajkule i činjenicu da bi ga mogle pojesti živoga, a Carragher se našalio i rekao da se najviše bojao utakmica u kojim je morao čuvati Henryja.

Davies je rekao da su njegov najveći strah stršljenovi, pošto je kao dijete imao neugodno iskustvo dolazeći u kontakt s rojem ovih insekata.

 

 

(sportam.info)

Učitaj još novosti