03. 12. 2023 - 14:46
MAJSTORSKI POTEZ ‘KRALJEVA’: Real Madrid pronašao idealnu...
907
Shares
MAJSTORSKI POTEZ ‘KRALJEVA’: Real Madrid pronašao idealnu zamjenu za Modrića, plaćat će ga skoro petorostruko manje

MAJSTORSKI POTEZ ‘KRALJEVA’: Real Madrid pronašao idealnu zamjenu za Modrića, plaćat će ga skoro petorostruko manje

03. 12. 2023 - 14:46
0
Shares

Hrvatski nogometaš Luka Modrić će naredne godine kao slobodan igrač nakon nekoliko godina dominacije napustiti svlačionicu Real Madrida koji se sprema za život nakon njega.

Modrić godinama drži ključeve ‘Kraljeva’ i važi za motor ovog sastava, pa se očekuje da njegova zamjena bude par upola dostojna njegove pozicije.

Kako stvari bar trenutno stoje, Florentino Pérez je tim povodom povukao majstorski potez i pronašao golobradog dečka sa pristojnom platom za novi zadatak.

Nico Paz, 19-godišnjak koji se proslavio u Ligi prvaka golom protiv Napolija, projektovan je da u budućnosti naslijedi sve ono što je na terenu radio legendarni Modrić.

pazluka

Ono što Pérezu dodatno ide u prilog pored godina mladog Španca je i plata koju zarađuje, a ona ne premašuje cifru od četiri miliona, što je skoro petorostruko manje od prihoda hrvatskog velemajstora.

Izdanak omladinskog pogona slavnog Reala osim pozicija u srcu veznog reda, igra i na poziciji krilnog napadača, što je svakako još jedan segment koji ga čini idealnim ulogom za budućnost.

(sportam.info)

 

 

Učitaj još novosti