07. 12. 2023 - 16:34
"ŠTA MU SE OVO DESILO": Rafael Nadal šokirao izgledom (FOTO)
907
Shares

"ŠTA MU SE OVO DESILO": Rafael Nadal šokirao izgledom (FOTO)

07. 12. 2023 - 16:34
0
Shares

Fotografija španskog tenisera Rafaela Nadala koja se pojavila na društvenim mrežama izazvala je veliku pažnju javnosti. Španac već neko vrijeme nije na terenu, te se ne pojavljuje često u javnosti, ali je jedan od njegovih fanova uspio da šokira planetu i to fotkom koju je objavio.

Na njoj se on nalazi sa Nadalom koji je “preko noći” vidno ostario, te ostao bez kose i ne izgleda najbolje.  – Pa on je kao starac, šta mu se desilo? – upitao je jedan od Rafinih fanova.

Rafael Nadal je rođen trećeg juna 1986. godine i na teren će pokušati da se vrati na turniru u Brizbejnu koji počinje 31. decembra 2023. i traje do sedmog januara 2024. piše Kurir.   Nadam se da ću imati sposobnost da ne zahtjevam od sebe ono što sam zahtjevao tokom čitave svoje karijere.

Vjerujem da sam u drugačijem trenutku, u drugačijoj situaciji i na neistraženom terenu. Trenutno se nadam da ću moći da ne tražim maksimum, da prihvatim da će stvari biti vrlo teške na početku i da sebi dam potrebno vrijeme i oprostim sebi ako stvari krenu naopako na početku, što je vrlo velika mogućnost – rekao je Nadal o povratku na teren, pa dodao:

“Svjestan sam da možda postoji ne tako daleka budućnost u kojoj se stvari mogu promijeniti, i pokušaću da zadržim svoj entuzijazam, svoj radni duh i vjerujem da će moje tijelo moći da odgovori izazovima.”

 

(srpskainfo.com)

Učitaj još novosti