07. 12. 2023 - 20:49
DA LI JE MOGUĆEE?! Real u naponu forme i u ludačkoj razmjeni...
907
Shares
DA LI JE MOGUĆEE?! Real u naponu forme i u ludačkoj razmjeni pušta Rodryga kod velikana sa kojim ima savršene odnose?

DA LI JE MOGUĆEE?! Real u naponu forme i u ludačkoj razmjeni pušta Rodryga kod velikana sa kojim ima savršene odnose?

07. 12. 2023 - 20:49
0
Shares

Perspektivni brazilski nogometaš Rodrygo nedavno je potpisao dugoročni ugovor sa Real Madridom koji podrazumjeva otkupnu klauzulu od milijardu eura, ali Defensa Central ima svoje izvore koji najavljuju veliki posao.

Rodrygo je u posljednjih nekoliko utakmica najvažniji pojedinac slavnog španskog velikana, pa ovi natpisi itekako čude i s pravom se kategorišu kao “ludački” u ovom trenutku.

Naime, Defensa Central prenosi kako Bayern sprema veliku razmjenu sa Real Madridom kao potvrda sjajnih odnosa između dvije uprave.

Bayern bi prema istoj u Madrid poslao Alphonsa Daviesa, dok od ‘Kraljeva’ žele Rodryga jer je omaleni krilni napadač profil nogometaša koji je prijeko potreban na Allianz Areni.

Navodno, Davies će u Španiju otputovati sa određenom doplatom jer je Brazilac vezan jakim ugovorom, kako smo naveli na početku teksta. Obje strane miruju po pitanju ovih vijesti, što dodatno podgrijava atmosferu, a prenosi se da će dosta toga zavisiti i od Kyliana Mbappéa i njegovog dogovora sa Realom 2024. godine.

Ukoliko Francuz konačno pronađe zajednički jezik sa timom iz snova, Brazilac će imati otvoren put da se otisne u izazov na Allianz Areni.

22-godišnjak je ove sezone za tim Carla Ancelottija na 20 utakmica zabio devet golova uz pet asistencija.

 

(sportam.info)

Učitaj još novosti