08. 12. 2023 - 11:38
Donedavni as njemačkog nogometa stiže u Dinamo: S njim postoji...
907
Shares
Donedavni as njemačkog nogometa stiže u Dinamo: S njim postoji popriličan problem

Donedavni as njemačkog nogometa stiže u Dinamo: S njim postoji popriličan problem

08. 12. 2023 - 11:38
0
Shares

Dinamo Zagreb će u nadolazećem zimskom mercatu pokušati napokon riješiti problem lijevog beka. ‘Modri‘ su lijevog beka tražili i ljetos, a tada se pojavila fascinantna priča, koja, čini se, još uvijek nije završila.

Naime, Dinamu je u ljetnom mercatu bio ponuđen Nico Schulz (30), nekadašnji njemački reprezentativac koji je za Borussiju Dortmund, Hoffenheim i Herthu Berlin upisao 260 nastupa.

Schulza je Borussia u ljeto 2019. platila Hoffenheimu 26 milijuna eura i osigurala mu primanja od 5.5 milijuna eura godišnje. Međutim, u Dortmundu nikad nije ponovio partije iz Hoffenheima, a mučio se i s ozljedama.

Schulz je u ljeto 2022. upao u velike probleme sa zakonom. Njegova tadašnja djevojka podnijela je prijavu protiv njega kazavši da ju je brutalno fizički zlostavljao dok je bila trudna 2020., ali i prije toga.

Zadnji službeni nastup za Borussiju upisao je 7. maja prošle godine, a klub iz Dortmunda mu je zbog problema sa zakonom ovog ljeta raskinuo ugovor i isplatio mu 2.5 milijuna eura.

Schulz je od tada bez kluba i njegov menadžer ga je ljetos ponudio Dinamu, a ta priča po svemu sudeći još uvijek završila. Schulz bi pristao na ugovor od oko milijun eura po sezoni, što bi ga učinilo jednim od najplaćenijih igrača Dinama.

 

(sportam.info)

Učitaj još novosti