10. 12. 2023 - 11:34
"MAJKO IZDAO SAM SEBE": Novakove riječi ostaće zauvijek...
907
Shares

"MAJKO IZDAO SAM SEBE": Novakove riječi ostaće zauvijek zapamćene u mislima Dijane Đoković

10. 12. 2023 - 11:34
0
Shares

Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena. I čovjek od riječi. Neko ko ne odstupa od svojih principa, ma koliko ga skupo oni koštali. Zbog toga mu je izuzetno teško palo kada je morao na operaciju lakta…

Srpski teniser je zbog lakta napravio i najdužu pauzu u karijeri propustio je cijelu drugu polovinu sezone 2017. godine. A kada je konačno isprobao sve druge opcije, zbog te povrede je morao na operaciju početkom 2018.

– Prije nekoliko dana sam prihvatio da napravim malu medicinsku intervenciju na mom laktu. Izgleda da sam na dobrom putu do potpunog oporavka. Ovo je djeluje kao dobar put, moram da kažem. Puno učim i zahvalan sam na tome. Uvijek sam se brinuo o svom tijelu i tražio najprirodnije načine za liječenje, a moje tijelo me je nagradilo sa nekoliko nevjerovatnih godina na turu. Pozitivan sam i uzbuđen, pratim svoj opravak tako da mogu da se vratim na mesto koje najviše volim, na teren – govorio je tada Novak Đoković, prenosi Sportal.  Njegova majka Dijana je nekoliko godina kasnije otkrila šta se dešavalo u bolnici.

 – Kada se probudio iz narkoze, rekao mi je da je izdao sebe. Objasnila sam mu da je uradio ono što je morao, i da je, ako misli da nastavi da igra, to bilo neophodno. Probao je alternativne metode, sve što mu je bilo dostupno, ali ništa nije dalo rezultata. Novak je jednostavno protivnik toga, ne voli lijekove, ne voli da svašta unosi u organizam. Znatiželjan je, sve što mu dođe pod ruku čita, obrazuje se… Eto, i ta ishrana, ne znam da li bi meni ili nekom drugom prijala, ali njemu odgovara. I ne mogu ništa da kažem, jer mi je zatvorio usta svojim rezultatima. To što smo mi navikli na meso i što vjerujemo da je jedini izvor proteina on je dokazao da nije – rekla je mama Dijana potpuno iskreno.

 

 

(srpskainfo.com)

Učitaj još novosti