01. 01. 2024 - 20:14
NEVJEROVATNO, ALI REAL PADA U ZABORAV: Mbape senzacionalnim...
907
Shares
NEVJEROVATNO, ALI REAL PADA U ZABORAV: Mbape senzacionalnim transferom ispunjava majčin san?!

NEVJEROVATNO, ALI REAL PADA U ZABORAV: Mbape senzacionalnim transferom ispunjava majčin san?!

01. 01. 2024 - 20:14
0
Shares

U posljednjih vrijeme Kylian Mbappé se često povezuje s odlaskom iz Paris Saint-Germaina, a to bi se uskoro napokon trebalo i dogoditi.

Prognoziralo se 2022. godine da će pojačati Real Madrid, ali je brzonogi Francuz tada sve iznenadio, te je potpisao novi ugovor s pariškim klubom.

Ugovor koji je tada potpisao završava na kraju ove sezone, a Mbappé je već sada potpuno slobodan pregovarati s klubovima koji ga žele dovesti.

Kako javljaju najtiražniji francuski mediji, dva velikana bore se za Kylianov potpis, a riječ je o Real Madridu i Liverpoolu.

Francuske kolege smatraju da je dosta realnije da će Mbappé otići u Liverpool nego u Real. Ključni razlog je taj što bi Francuz na Anfieldu bio prva zvijezda kluba dugi niz godina.

S druge strane, Real Madrid gotovo svake godine dovodi velika imena i tako bi Mbappé mogao vrlo brzo pasti u “sjenu”.

Podsjetimo, prije dvije godine Mbappé je priznao da je pregovarao s Liverpoolom, te je otkrio da njegova majka navija za ‘Redse‘.

“Da, razgovarali smo. Razlog je bio taj što moja majka navija za Liverpool. Ona obožava Liverpool. Ne znam zašto, moram je pitati. To je zaista ogroman klub“, kazao je tada Mbappé.

Učitaj još novosti