28. 01. 2024 - 11:52
POTOP BEZ NOVAKA! Australijan open doživio TEŠKU KATASTROFU:...
907
Shares
POTOP BEZ NOVAKA! Australijan open doživio TEŠKU KATASTROFU: Poslije eliminacije Srbina napravili ŠOKANTAN POTEZ!

POTOP BEZ NOVAKA! Australijan open doživio TEŠKU KATASTROFU: Poslije eliminacije Srbina napravili ŠOKANTAN POTEZ!

28. 01. 2024 - 11:52
0
Shares

Nema Noleta u finalu, nema ni interesovanja navijača! Organizatori Australijan opena bili su prinuđeni da drastično snize cijene ulaznica za finalni meč ovogodišnjeg "Ozi opena", jer je interesovanje navijača drastično opalo nakon eliminacije najboljeg tenisera u istoriji - Novaka Đokovića.

Publika nije bila pretjerano zainteresovana za finalni okršaj između Janika Sinera i Danila Medvedeva, pa su čelnici turnira morali hitno da reaguju.

Spustili su cijene karata kako tribine ne bi bile poluprazne u finalu.

Tako su recimo ulaznice koje su se prodavale za oko 5-6.000 australijskih dolara (oko 3.000 eura), sada pale na oko 1.800 australijskih dolara (oko 1.100 eura). Slično je i sa cijenama koje su se nalazile u pristupačnijim dijelovima tribina, pale su za oko 50 odsto.

Navijači su to odmah primjetili, pa se na društvenim mrežama povela polemika oko situacije sa kartama, piše Mondo.

"Cijene su ove godine podigli mnogo u odnosu na prošlu godinu. Da bih gledao Novaka morao sam da platim više nego duplo nego prošle sezone", napisao je jedan od korisnika.

Bilo je i onih koji su pisali da su "bili spremni da daju novac za Novaka, ali da su se predomislili poslije poraza u polufinalu."

Učitaj još novosti