31. 01. 2024 - 22:48
MA, KAKVA SAUDIJSKA ARABIJA! Modrić donio nestvarnu odluku,...
907
Shares
MA, KAKVA SAUDIJSKA ARABIJA! Modrić donio nestvarnu odluku, naredne sezone će igrati za nogometnu velesilu

MA, KAKVA SAUDIJSKA ARABIJA! Modrić donio nestvarnu odluku, naredne sezone će igrati za nogometnu velesilu

31. 01. 2024 - 22:48
0
Shares

Hrvatski nogometaš i dugogodišnji veznjak Real Madrida Luka Modrić se i ovog januara aktivno povezivao sa odlaskom u Saudijsku Arabiju gdje za njega vlada veliko interesovanje.

Modrić je u posljednje vrijeme u određenoj nemilosti trenera Carla Ancelottija jer su u konkurenciji neke druge rotacije, odnosno mlađi momci čiji je Hrvat mentor.

No, radio postaja El Larguero donijela je ekskluzivnu informaciju kako prekaljeni veznjak nema namjeru napuštati Evropu i završavati karijeru na nešto slabijem nivou.

Kako saznaje gore navedeni izvor, Modrić radi sve što je u njegovoj moći da i naredne sezone bude dio družine sa Santiago Bernabeu stadiona na kojem očigledno želi dočekati smiraj karijere.

“Modrić? On je legenda Real Madrida i nogometa. On je jedan od narednih nogometaša koji će donijeti odluku o svojoj budućnosti”, najavio je ‘Don Carlo’ novi veliki potpis.

Podsjećamo, za hrvatskog velemajstora se intenzivno interesuju klubovi poput Al-Hilala i Al-Nassra, ali su sve prilike da će pojačanje na njegovoj poziciji morati potražiti nešto dalje od Madrida.

Konkretno ove sezone, Modrić je odigrao 24 utakmice i zabilježio šest asistencija uz jedan pogodak u svim takmičenjima za Real Madrid.

Učitaj još novosti