06. 02. 2024 - 10:53
Kad je ulazio u igru Luka Modrić dobio šokantnu ponudu od...
907
Shares
Kad je ulazio u igru Luka Modrić dobio šokantnu ponudu od Diega Simeonea:

Kad je ulazio u igru Luka Modrić dobio šokantnu ponudu od Diega Simeonea: "Dođi da..." Uslijedila je odmah reakcija hrvatskog kapitena

06. 02. 2024 - 10:53
0
Shares

Madridski derbi odigrali su prije dva dana Real i Atletico i podijelili bodove u njemu nakon što je utakmica završila 1:1. Hrvatski kapetan Luka Modrić je za Real zaigrao od 76. minute, a kamere su pri njegovom ulasku u igru snimile zanimljiv trenutak.

Poznato je da Modrić ima ugovor s Realom do kraja sezone, ali ne i što će se dogoditi nakon nje. Pisalo se o unosnoj ponudi iz Saudijske Arabije, pozivu iz MLS-a, a neki španjolski mediji ne odbacuju niti mogućnost da ostane u Realu još jednu sezonu bude li igrao na najvišoj razini.

S punih 38 godina Modrić i dalje odrađuje posao u Realu, velikanu u koji je pristigao 2012. i u kojem je stekao status ikone s više od 500 odigranih utakmica za klub i 24 titule, među kojima je pet za najbolju momčad u Ligi prvaka i tri za osvajača španskog prvenstva.

Gotovo je nezamislivo da bi jednog dana Modrić mogao preseliti iz Reala u Atletico, no baš takav poziv dobio je uz osmijeh Diega Simeonea na prošlom derbiju. Argentinski stručnjak iskoristio je trenutak u kojem se Modrić spremao na ulazak u igru kad ga je počeo dozivati i nuditi mu posao.

"Luka! Luka! Dođi igrati za nas", viknuo mu je Simeone.

Modrić je, nakon što je čuo da ga Atleticov trener doziva, podigao glavu, a nakon "poziva" da pređe u njegovu momčad samo se nasmijao.

Učitaj još novosti