15. 02. 2024 - 07:54
POLUDIO ZBOG SRAMNE ODLUKE! Jokiću "PREKIPJELO", pa riješio da...
907
Shares
POLUDIO ZBOG SRAMNE ODLUKE! Jokiću

POLUDIO ZBOG SRAMNE ODLUKE! Jokiću "PREKIPJELO", pa riješio da mu očita lekciju (VIDEO)

15. 02. 2024 - 07:54
0
Shares

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić ima sraman tretman kod američkih sudija. Iako je ubjedljivo najbolji igrač u ligi, aktuelni NBA šampion i MVP finala, jasno je kao dan da sudije u ligi ne poštuju Srbina.

Jokić je najveća enigma za odbrane protivnika i njegovi čuvari često koriste prekomernu silu kako bi ga zaustavili, međutim, često se dešava da sudije ne sviraju ličnu ni nakon brutalno oštrih faulova nad Srbinom. Nikola je tako na utakmici protiv Sakramenta izgubio živce i krenuo da se obračuna sa američkim arbitrom koji nije želeo da dosudi faul nad Srbinom.

U trećoj deonici Jokić je krenuo na polaganje, jedan igrač Sakramenta ga je udario po ruci, ali sudija koji je bio u neposrednoj blizini ništa nije svirao i to je razbjesnjelo Srbina.

U toku kontre Kingsa, skinuo je štitnik sa zuba i u trku uputio nekoliko riječi arbitru. Usledila je tehnička greška za Srbina i novi žestok protest.

Nikola se zaletio ka sudiji, međutim, saigrači su se odmah umiješali, povukli ga za dres i vratili nazad. U raspravu se tada uključio i trener Majk Meloun koji je zbog protesta takođe dobio tehničku grešku.

Pogledajte kako je to izgledalo:

 

(Kurir sport)

Učitaj još novosti