18. 02. 2024 - 07:56
PREVARILI SU CIJELU REGIJU! Najveći regionalni MMA talent i...
907
Shares
PREVARILI SU CIJELU REGIJU! Najveći regionalni MMA talent i YouTuber krenuli se potući, a onda se dogodio preokret! (VIDEO)

PREVARILI SU CIJELU REGIJU! Najveći regionalni MMA talent i YouTuber krenuli se potući, a onda se dogodio preokret! (VIDEO)

18. 02. 2024 - 07:56
0
Shares

Jedna uistinu nevjerovatna priča dolazi nam iz susjedne države, gdje se jako puno ljudi diglo na noge nakon otvorenih prozivki između najvećeg regionalnog MMA talenta, Marka Bojkovića i YouTube zvijezde s preko milion i po pretplatnika, Stefana Jankovića – Janka.

Sve je rezultiralo njihovim dogovaranjem boks meča koji se trebao održati za publiku na YouTubeu, a reakcije javnosti bile su žestoke. Najviše je bilo onih koji su napadali Bojkovića zbog dogovaranja borbe protiv nekoga ko uopšte nije borac i nagledali smo se komentara kako je riječ o cirkusu, pohlepi za novcem i svemu slično.

Snimljeno je puno popratnih materijala, cijeli sukob bio je tema raznih podcasta te komentara na portalima, a na kraju se potvrdilo kako je novac uistinu bio razlog svega. No, ne novac koji će Bojković ili Janković spremiti u svoj meč.

Danas je objavljen video u kojem se trebao nalaziti njihov meč, kao i posljednji dani priprema za njega.  Tačno u sredini videa meč je započeo, a umjesto da bace prve udarce, Bojković i Janković su se pozdravili, a na sredinu im je došao Bojkovićev trener, Ivan Đorđević Icko, koji je otkrio o čemu je riječ.

Borba nikad nije bila u planu nego se sve bila riječ o humanitarnoj akciju za pomoć “dječaku leptiru”, koji ima ogromne problem sa svojim teškim stanjem.

Nakon toga su zajedno prikazani u posjetu kod spomenutog dječaka, uz poruku svima da pomognu.

Na kraju ovo možemo prokomentarisati kao jako dobru promociju za obojicu, zbog čega ovo nije nešto gdje niti njih dvojica nisu ništa dobili. Janko je postao poznat među borilačkom publikom, dok je Marka Bojkovića upoznao ogroman broj Jankovih pratitelja.

Neobičan način, ali još jedan dokaz kolika je moć interneta, kakva se bura može napraviti i kakva je zapravo platforma u pitanju. Na kraju je sjajno da nismo vidjeli još jedan nepotreban meč. U posljednje vrijeme takvih smo u svijetu gledali previše.

Učitaj još novosti