19. 02. 2024 - 10:09
IZDAO JE TRENERA: Zlatan se sprema da otjera Luku iz Milana
907
Shares
IZDAO JE TRENERA: Zlatan se sprema da otjera Luku iz Milana

IZDAO JE TRENERA: Zlatan se sprema da otjera Luku iz Milana

19. 02. 2024 - 10:09
0
Shares

Luka Jović u nemilosti medija nakon nepromišljenog poteza u dresu Milana.
Luka Jović je napravio glupost u Monci i zbog crvenog kartona je morao iz igre već u 52. minutu. Milan je uprkos tome što je gubio 2:0 sa igračem manje uspio da se vrati i izjednači, ali su u nadoknadi ipak doživjeli poraz (4:2) koji je možda zapečatio sudbinu Stefana Piolija na "San Siru". Istovremeno, možda je tako zapečatio i sudbinu Luke jovića, pošto ga je "cijela Italija" razapela zbog šamara koji je udario protivniku!

"Piolija je izdala rotacija i Jović", piše današnja "Gazeta delo Sport" koja je poraz Milana opisala kao "kolaps", dok i u ostalim tekstovima italijanskih medija može da se pronađe da su upravo Luka i njegov trener najveći krivci za posrtanje Milana u Monci, poslije koga će morati da se donose teške odluke.

Navodno, već je odlučeno da Antonio Konte od ljeta preuzme ekipu, vidjećemo da li će to biti i ranije, dok je poslije crvenog kartona za Jovića - kamera zumirala Zlatana Ibrahimovića. Njegova reakcija je sve govorila i pitanje je da li će poslije onoga što je učinio Srbin, ma koliko se dobro slagao sa njim van terena, savjetovati vlasnika da ga zadrže i idućeg ljeta, pošto iako povremeno zablista, očiglendo nije riješio neke bubice
"To su zaista ozbiljne greške, svi smo morali bolje. Bolan poraz, ali moramo da učimo iz njega, moramo da budemo fokusiraniji i koncentrisaniji, posebno kada idemo na gostovanja", rekao je Pioli o šestom crvenom kartonu za Milan ove sezone, a vrijedi reći i da su "rekorderi" po broju penala - jer je Čao skrivio još jedan u Monci i otpočeo katastrofu "rosonera".

(mondo.ba)

Učitaj još novosti