20. 02. 2024 - 22:13
ISMIJAVANJE FUDBALSKE IGRE: Nevjerovatno u kakvom izdanju je...
907
Shares
ISMIJAVANJE FUDBALSKE IGRE: Nevjerovatno u kakvom izdanju je velika faca stigla na meč Lige prvaka

ISMIJAVANJE FUDBALSKE IGRE: Nevjerovatno u kakvom izdanju je velika faca stigla na meč Lige prvaka

20. 02. 2024 - 22:13
0
Shares

Ljubitelji fudbala masno plaćaju karte kako bi gledali susrete Lige prvaka, a neki imaju priliku da dobiju VIP ulaznicu i besplatno iz idealnih pozicija gledaju susrete. To je obično slučaj sa svjetski poznatim zvijezdama iz filma, muzike i drugih društvenih sfera. 
Besplatnu VIP ulaznicu za meč Lige prvaka između Intera i Atletico Madrida dobio je i poznati muzičar Kanye West koji je blago rečeno šokirao svojim oufitom.

Američki repper je na stadion San Siro stigao zamaskiran od glave do pete, a čak je i pretvorio svoje oči i mnogi je ostavio u nevjerici.


S ozbirom na outfit i pratnju nije bilo teško ga ne prepoznati, ali jedno je sigurno, mnoge je apsolutno iznenadio.

West je poznat da ima ekstravagantan i neobičan stil oblačenja, međutim dolazak u ovakvom izdanju na jedan fudbalski meč niko nije očekivao.
U njegovom društvu je bila i supruga Bianca koja je za veliko čudo imala "normalan" outfit te je ovo možda i prvi put da ju je zasjenio njen partner.
Nedavno je West objavio pjesmu u kojoj je angažovao Interove navijače, popularnu Curva Nord i to je vjerovatni razlog zašto se i pojavio na stadionu. 
Grupica pristalica Nerazzurra je činila hor za pjesmu Carnivals zbog čega je Amerikanac dodatno porastao svim navijačima Intera u očima.

Kao što je poznato West je dugo godina bio u braku sa Kim Kardashian koja je prošle godine obilazila niz evropskih stadiona i gledala mečeve prije svih PSG-a i Arsenala.

 

Učitaj još novosti