21. 02. 2024 - 18:44
PRIŽELJKIVAO JE DA SE NOVAK POVRIJEDI, A SADA PRIČA POTPUNO...
907
Shares
PRIŽELJKIVAO JE DA SE NOVAK POVRIJEDI, A SADA PRIČA POTPUNO DRUGAČIJE! Nadal ponovo šokirao o srpskom asu -

PRIŽELJKIVAO JE DA SE NOVAK POVRIJEDI, A SADA PRIČA POTPUNO DRUGAČIJE! Nadal ponovo šokirao o srpskom asu - "Realnost je da on..."

21. 02. 2024 - 18:44
0
Shares

Stric Rafaela Nadala, Toni Nadal, često priča o Novaku Đokoviću, i gotovo da ne prođe intervju u kom se on ne dotakne srpskog asa.

I ovog puta, u razgovoru za španski "Huelva informacion", Toni je govorio o najboljem teniseru trenutno.

Za divno čudo, ovog puta je u pozitivnom kontekstu pričao o Novaku, za kog tvrdi da je jedini ko pobjeđuje i dalje.

- Realnost je da onaj koji nastavlja da pobjeđuje je Đoković. Novak koji nije onaj iz 2011. ili 2015. godine, već prije neki inferiorni Đoković, jer je normalno da tokom godina njegov nivo padne. Imate veoma dobre igrače, kao Siner ili Alkaraz, ali ono što je povećano je prosječan nivo tehnike i udaračkih sposobnosti. Na kraju, sport uvijek napreduje, mada moramo da imamo na umu da se rekordi ne obaraju preko noći - kazao je Toni.

2916539-w-54199968-ffFOTO: EPA/ MARCIAL GUILLEN

Govorio je Toni i o prekidu saradnje sa Rafom.

- Prestao sam da treniram Rafu jer sam smatrao da je moja faza gotova. Shvatio sam da su mom bratancu potrebne druge stvari i da bi moj doprinos moj mogao da ide u drugom smjeru - ističe Toni.

Podsjetimo, Toni je nedavno izgovorio rečenicu koja je šokirala cijeli teniski svijet.

- Nadam se i da će u avgustu donijeti medalju sa Olimpijskih igara. Veliki sam optimista. A, da bi to uspio, moja želja je i da se Đoković povrijedi, kao i njih još petorica-šestorica, da bi Rafa mogao da osvoji - rekao je Toni Nadal uz ogradu da je riječ o šali.

Svakako, ovako nešto ne bi trebalo da se izgovara, pogotovo ne u intervjuu koji može da dođe do miliona ljudi širom svijeta.

Učitaj još novosti