22. 02. 2024 - 12:08
UZBUNA U MADRIDU! Mbappe stiže u Real- Klubu će "stopirati"...
907
Shares
UZBUNA U MADRIDU! Mbappe stiže u Real- Klubu će

UZBUNA U MADRIDU! Mbappe stiže u Real- Klubu će "stopirati" dolazak napadača kojeg zovu “novim Peleom”?

22. 02. 2024 - 12:08
0
Shares

Izvjesno je da čekamo još samo zvaničnu potvrdu toga da je francuski reprezentativac Kylian Mbappe postao novi nogometaš Real Madrida. Očekuje se tako da će ‘Kraljevski klub’ u narednom periodu ozvaničiti dolazak Mbappea u prijestolnicu Španije, što će ujedno biti i najbombastičniji transfer godinama unazad.

No, najnovije vijesti kažu da u Madridu ni ovog puta neće proći bez problema. Naime, potpis Francuza za Real “zaustavit” će dolazak napadača o čijem talentu već neko vrijeme bruji svijet.

Palmeiras je u svemu ovome vidio priliku da zaustavi Endricka na njegovom putu prema Santiago Bernabeu stadionu ovog ljeta. Odnosno, da mladi Brazilac ‘Kraljeve’ pojača tek na kraju 2024. godine.

Dolazak napadača kojeg zovu “novim Peleom” u Real bio je planiran za ljetni prijelazni rok. Ipak, zbog dolaska Mbappea sve bi se moglo prolongirati do decembra ili januara iduće godine, tvrdi GOAL.

Kako god bilo, za Madriđane je najbitnije to da će u nekom trenutku imati nestvarnu napadačku liniju i prema svemu sudeći nezaustavljivu za sve odbrane u Evropi.

 

(sportam.info)

Učitaj još novosti