24. 02. 2024 - 13:14
Pogledajte madrac na kojem spava Luka Modrić, vrijedan je 55...
907
Shares
Pogledajte madrac na kojem spava Luka Modrić, vrijedan je 55 hiljada eura (FOTO)

Pogledajte madrac na kojem spava Luka Modrić, vrijedan je 55 hiljada eura (FOTO)

24. 02. 2024 - 13:14
0
Shares

Nogometaši Real Madrida spavaju kao kraljevi, naime leže na madracima koji koštaju 55 hiljada eura, tako valjda i priliči Kraljevskom klubu.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić također posjeduje jedan, a ugodan i kvalitetan san omogućuje mu da igra na ovakvoj razini u poznijoj nogometnoj dobi.

Čudesne madrace proizvodi engleska tvrtka koja je prva uvela poseban sustav opruga na kojem spavaju njihovi korisnici.

“Pomaže bržem oporavku igrača jer smanjuje pritisak na njegove mišiće i kosti, olakšava metabolički oporavak kroz veću udobnost, temperaturu i vlažnost blizu fizioloških vrijednosti“, objasnili su španski liječnici.

Model Diamond Majesty košta 55 hiljada eura i ima vunenu podstavu, svilu, bambus i tri reda posebnih opruga. Može se proći i nešto jeftinije, ali i dalje po cijeni slabijeg rabljenog automobila, naime najjeftiniji model košta oko šest tisuća eura.

Kad legnete na njega, čini vam se kao da lebdite na oblaku.

“Postiže se stanje gravitacije koje smanjuje tačke pritiska i osigurava lakši oporavak poslije fizičkog napora mišića, kostiju, ligamenata, tetiva i krvožilnog sustava.“

“Određeno vrijeme sna između dva natjecanja ključno je za optimizaciju psihofizičkog stanja i smanjenje opasnosti od povreda.“

Učitaj još novosti