26. 02. 2024 - 11:59
HRVATSKI TRENER: Od srca bih volio da Novak Đoković osvoji 30...
907
Shares
HRVATSKI TRENER: Od srca bih volio da Novak Đoković osvoji 30 gren slemova i da se naruga svima

HRVATSKI TRENER: Od srca bih volio da Novak Đoković osvoji 30 gren slemova i da se naruga svima

26. 02. 2024 - 11:59
0
Shares

Hrvatski teniski trener Antonio Veić veliki je obožavalac prvog reketa svijeta Novaka Đokovića.
Veić sarađuje sa najboljim kineskim teniserom Džidženom Džangom koji je trenutno 48. na ATP listi, a razgovarajući o igračkim dometima svog "štićenika", neizbježna tema je bio i srpski i svjetski reket broj 1.

"Najbolji je na svijetu! Realan sam! Uvijek sam zbog stila tenisa koji sam igrao, bio bliži Rafi. Nadal mi je bio idol, ali jednostavno Nole je napravio nešto što vjerovatno nikada niko neće moći da obori. Neću reći sigurno nikada jer ne znamo šta nas čeka, ali presrećan sam što sam bio u eri kada je on postizao svoje uspjehe. Ja sam rastao i uz Gorana Ivaniševića, tako da mi je predivno da vidim da je i Goran uz njega. Od srca bih volio da osvoji 30 gren slemova i da se naruga svima", rekao je Veić i priznao da je bio iznenađen Novakovim porazom u polufinalu Australijan Opena od Janika Sinera.

"Nisam mislio da će da izgubi od Sinera, prijete mu ti mladi, ali još uvijek nisu na njegovom nivou. Ja i dalje mislim da kada Nole ima svoj dobar dan, dakle ne odličan, nego dobar, da će pobijediti mlade igrače. Pogotovo u tri dobijena seta".

Hrvat smatra i da će biti zanimljivo vidjeti kako će se odvijati Đokovićeva sezona s obzirom da nije osvojio turnir u Melburnu.

(mondo.ba)

Učitaj još novosti