27. 02. 2024 - 23:12
DAN ODLUKE: Mbappe, Macron, Al-Khelaifi i katarski emir...
907
Shares
DAN ODLUKE: Mbappe, Macron, Al-Khelaifi i katarski emir večerali zajedno - Kylian jednom rečenicom sve riješio

DAN ODLUKE: Mbappe, Macron, Al-Khelaifi i katarski emir večerali zajedno - Kylian jednom rečenicom sve riješio

27. 02. 2024 - 23:12
0
Shares

Danas je bio jedan od najvažnijih dana za PSG, za Francusku i za Katar, jer je Kylian Mbappe došao na večeru s Macronom i katarskim emirom, u posljednjem pokušaju da francuski napadač promijeni svoju odluku i odluči da ostane u Parizu iako je ranije najavio da odlazi na kraju sezone, po svemu sudeći u Real Madrid.
Osim Macrona, prvog čovjeka Francuske, na večeri su bili i katarski emir, Tamim bin Hamad Al-Thani i predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi, a Mbappe je bio jedini igrač PSG-a na ovoj posebnoj večeri.


Osim dolaska na večeru, objavljen je i pozdrav Kyliana s Macronom i katarskim emirom. Nije dugo trebalo da video postane viralan, jer se mnogi pitaju koje su se riječi razmijenile u tom pozdravu.
U rezidenciji predsjednika Francuske Republike razgovaralo se najmanje o budućnosti Mbappea, već je to jednostavno bio sastanak na kojem se razgovaralo o poziciji Francuske u palestinsko-izraelskom ratu.

Mbappe nije imao puno vremena pričati o svojoj odluci, ali je svoju odluku jasno obznanio katarskom emiru: “Osjećam se smirenije ako mu kažem u lice, odlučio sam promijeniti stvari, nadam se da razumije...", navodno je izgvorio Mbappe, podsjetivši da je prethodno Al-Khelaifiju direktno rekao da neće ostati u klubu.


Fudbaler je pokazao bliskost s Macronom, koji je prije dvije godine urigirao da on ostane. Unatoč tome, ovaj put je sve puno drugačije i u Francuskoj već bacaju peškir. Za razliku do 2022. godine, sada je gotovo sigurno da će Mbappe potpisati za Real Madrid.

Na nedavnoj utakmici PSG-a i Rennesa (1:1) Mbappea je Luis Enrique izveo pri rezultatu 0:1 u 65. minuti, a kasnije na presici rekao da se polako moraju navikavati na igru bez njega, što je još jedan od dovoljno dobrih dokaza o transferu u Madrid.

 

Učitaj još novosti