29. 02. 2024 - 13:01
AUUU, KAKVA BOMBA! HALAND ODLAZI IZ SITIJA?! Posrnuli velikan...
907
Shares
AUUU, KAKVA BOMBA! HALAND ODLAZI IZ SITIJA?! Posrnuli velikan koristi JEDAN DETALJ u ugovoru čudesnog klinca i pravi TRANSFER VIJEKA

AUUU, KAKVA BOMBA! HALAND ODLAZI IZ SITIJA?! Posrnuli velikan koristi JEDAN DETALJ u ugovoru čudesnog klinca i pravi TRANSFER VIJEKA

29. 02. 2024 - 13:01
0
Shares

Ovo bi moglo da promijeni tok evropskog fudbala i odnosa snaga između velikana u budućnost! Naime, Barselona želi Erlinga Halanda! I spremni su da odriješe kesu u tom cilju. Suma koja je potrebna kao obezštećenje iznosi između 100.000.000 i 200.000.000 evra i navodno se nalazi kao klauzula u ugovoru sjajnog napadača.

U zavisnosti koji je klub u pitanju varira obezštećenje i to je ono što u Barsi planiraju da iskoriste.

Predsjednik Katalonaca Đoan Laporta silno želi golgetera Mančester sitija i u tajnu misiju poslao sportskog direktora Deka. Međutim, brzo je ta "tajna misija" otkrivena u javnosti.Prvi čovek Barse, prema pisanju "Marke" imao je i sastanak sa agentima igrača Rafaelom Pinetom i Maksvelom.

A, ako se zna da postoji klauzula norveškog golgetera za odlazak iz Sitija pre prvog jula 2024. godine...

Laporta je nadoknadio minus u kasi od skoro milijardu evra, a ako je uspio da spasi klub bankrota... Ko može da sumnja da je u stanju da dovede "zver iz Norveške"?Međutim, Mančester siti i Barselona se nalaze trenutno pod istragama. Englezi za 114 prekršaja finansijskog fer-pleja, a Barselona za slučaj "Negreira".

Iz tog razloga, porodica Haland neće žuriti sa odlukom. Norvežanin uživa kod Gvardiole, osvojio je UEFA Ligu šampiona, duplu krunu u Engleskoj i sa te sportske, a i sa finansijske strane nema razloga ništa da mijenja.

 

(Kurir sport)

Učitaj još novosti