29. 02. 2024 - 16:11
SJEĆATE LI SE OVOG MAJSTORA? Legendarni srbijanski nogometaš...
907
Shares
SJEĆATE LI SE OVOG MAJSTORA? Legendarni srbijanski nogometaš bavi se jedinstvenim biznisom na planini, cijene su

SJEĆATE LI SE OVOG MAJSTORA? Legendarni srbijanski nogometaš bavi se jedinstvenim biznisom na planini, cijene su "paprene"

29. 02. 2024 - 16:11
0
Shares

Bivši srbijanski reprezentativac Mateja Kežman već neko vrijeme živi na Kopaoniku, gdje je vlasnik zadivljujućeg planinskog odmarališta.

Okružen prelijepim prirodnim predjelima i svježim vazduhom, to je utočište za sve one koji žele mir i tišinu.

Kežman se preselio na planinu sa trećom suprugom Tarom Šumonjom i njihovim sinom Lukom, a na najvećem planinskom vijencu u Srbiji pokrenuo je i ozbiljan biznis.

Mnogi posjetioci korsite njegove apartmane na planini kao savršeno mjesto za oporavak posle cjelodnevnog skijanja, gdje u suštini promoviše wellness sa zadivljujućim spa sadržajem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HostGost.rs (@hostgostrs)

To je prvo odmaralište takve vrste u Srbiji koje nudi jedinstveno spa iskustvo na otvorenom usred divljine.

Gosti se mogu kupati u vanjskom bazenu s kontroliranom temperaturom u ljetnoj sezoni, dok zimi utočište mogu potražiti u udobnim vanjskim hidromasažnnim kadama, jacuzziju i sauni.

U živopisnom okruženju izgrađene su četiri luksuzne planinske kuće koje se zovu Jela, Šuma, Vila Kežman i Panorama. Uz sav sadržaj koje nude, aranžmani se kreću od 350 eura po noći, piše klix.ba.

Mateja Kežman je imao uspješnu nogometnu karijeru. Između ostalih, nastupao je za Partizan, PSV, Chelsea, Atletico Madrid, Fenerbahce, PSG i Zenit. Nakon što je okončao karijeru, posvetio se menadžerskom poslu.

Učitaj još novosti