01. 03. 2024 - 17:24
MANEKENKA ZBOG SVAĐE POVUKLA NEVJEROVATAN POTEZ: Želi da se...
907
Shares
MANEKENKA ZBOG SVAĐE POVUKLA NEVJEROVATAN POTEZ:  Želi da se osveti bivšem, prvak svijeta ostaje bez najvažnijeg predmeta

MANEKENKA ZBOG SVAĐE POVUKLA NEVJEROVATAN POTEZ: Želi da se osveti bivšem, prvak svijeta ostaje bez najvažnijeg predmeta

01. 03. 2024 - 17:24
0
Shares

Yesica Frias, žena, fudbalera Argentine i Bayera iz Leverkusena, Exequiel Palacios, prodala je njegov dres sa finala Mundijala i medalju koju je dobio za osvajanje Svjetskog prvenstva kako bi otplatila kiriju za stan u Argentini.
Frias nije otkrila koliko je dobila za dres i medalju, ali je objavila fotografiju nje i kupca na Instagramu.

Manekenka i influenserka obznanila je da nije imala drugog izbora osim da proda suvenire nakon što je Palacios navodno prestao da plaća njihov stan u Argentini.

„On ne želi da završi plaćanje stana jer nije znao da li će biti njegov ili ne“, rekla je Frias argentinskoj televiziji „El Trece“.

Par se upoznao 2018. godine, a vjenčali su se tri godine kasnije. Razdvojili su se u aprilu 2023. nakon što je Frias tvrdila da ne osjeća podršku od Palaciosa.

„Pokazao mi je šta on zaista jeste“, napisala je ona na Instagramu. „Bila sam sa njim u njegovom najgorem trenutku i on je pustio moju ruku“

Frias sada namjerava da proda sve zvijezdine fudbalske majice kako bi pokrila navodni dug na njihovoj zajedničkoj imovini.

(n1info.ba)

Učitaj još novosti