01. 03. 2024 - 21:22
GODINAMA JE BIO ZABORAVLJEN: Od ljeta mu bogati vlasnik daje...
907
Shares
GODINAMA JE BIO ZABORAVLJEN: Od ljeta mu bogati vlasnik daje ključeve veznog reda najvećeg kluba u Premier ligi

GODINAMA JE BIO ZABORAVLJEN: Od ljeta mu bogati vlasnik daje ključeve veznog reda najvećeg kluba u Premier ligi

01. 03. 2024 - 21:22
0
Shares

Iskusni veznjak Ross Barkley je svoju karijeru koliko-toliko vratio na pravi put povratkom u Englesku gdje redovno pruža zapažene partije u dresu Lutona.

Barkley je zadužen da povezuje redove na terenu, a simpatična i ništa manje borbenija momčad sa njim u formaciji izgleda sve bolje i bolje i s pravom joj se prognozira senzacionalni ostanak u društvu najboljih.

U proteklom periodu, sada već 30-godišnji veznjak je skrenuo pažnju najskupljeg Britanca u ovom trenutku koji je spreman za neočekivan potez.

Sir Jim Ratcliffe odlično poznaje mogućnosti ovog Engleza i spreman je od ljeta povjeriti mu funkciju u veznom redu Manchester Uniteda čiji je nedavno član posao.

Ratcliffe poznaje Barkleyja još iz Nice gdje je veznjak igrao i tražio povrat starog ugleda, a između ostalih, igrao je i za londonski Chelsea, tako da mu reputacije ne nedostaje.

Očekuje se, bar kako prenosi Sun, da dogovor između klubova bude i više nego ležeran jer očekivano i sam nogometaš želi transfer karijere.

Englez bi tako mogao zauzeti mjesto Casemiira koji se sve češće pominje u kontekstu odlaska sa Old Trafforda, što je za njega bez dileme kruna karijere.

(sportam.info)

Učitaj još novosti